Κρέστενα: Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Παρουσίαση των προγραμμάτων και των Δικτύων Π.Ε των ΚΠΕ σε εκπαιδευτικούς

kpekres_739456b36f6e9ebe3981a1e3296bf9b5 Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ευαισθητοποιημένο σε θέματα Περιβαλλοντικής Αγωγής, καθιέρωσε την 2η Εβδομάδα του Οκτωβρίου ως «Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών και μαθητών και την ενεργή συμμετοχή τους σε προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία. Περιλαμβάνει εκδηλώσεις, ημερίδες, διαγωνισμό αφίσας κ.ά., με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, όλων των ΚΠΕ της χώρας, των Υπευθύνων Π.Ε. και Σχολικών Δραστηριοτήτων, καθώς και των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης .

Στα πλαίσια αυτά, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων διοργανώνει Ενημερωτική-Επιμορφωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηλείας την Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου (11:00-14:00) στον Πύργο, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Διοικητήριο), με θέμα:

«Προγράμματα και Θεματικά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των ΚΠΕ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

Η Ενημερωτική Ημερίδα απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, με στόχο την υποστήριξή τους στην υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και τη συμμετοχή τους στα Προγράμματα και τα Θεματικά Δίκτυα των Κ.Π.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στην Ημερίδα εκπρόσωποι των Κ.Π.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Κ.Π.Ε. Κλειτορίας-Ακράτας, Κ.Π.Ε. Κρεστένων και Κ.Π.Ε. Μεσολογγίου-Θέρμου) θα παρουσιάσουν:
α) τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που θα υλοποιήσουν κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 και
β) τα Θεματικά Δίκτυα που συντονίζουν.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.