Κουτόχορτο Τέλος

xinos ndΜια οφειλόμενη απάντηση προς τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ νομού Ηλείας Γ. Χήνο, καθώς σήμερα βρήκε την ευκαιρία, να τιτιβίσει μέσα από τον τοπικό τύπο εναντίoν του Λαϊκού Συνδέσμου. Ας γνωρίζουν οι υποτακτικοί του μνημονίου ότι αυτές τις μέρες τίποτε άλλο δεν κάνουν παρά μόνο να συσπειρώνουν τους Έλληνες υπέρ τη Χρυσής Αυγής. Το κόμμα σας (όπως και το ΠΑΣΟΚ με το οποίο συγκυβερνάτε) είναι υπεύθυνο για την κατάντια του νομού, για τις χιλιάδες αυτοκτονίες και τα αβάσταχτα υπέρογκα χρέη που δημιουργήσατε εις βάρος των Ελλήνων.

Κύριε Χήνο, εσύ ήσουν αυτός που χειροκροτούσες τον περασμένο Αύγουστο στο μνημόσυνο της μάχης στα Περιβόλια Φιγαλείας, τον βουλευτή μας Δημήτριο Κουκούτση όταν ανακοίνωνε την αναστήλωση των Εθνικών μνημείων από τη Χρυσή Αυγή. Το ξέχασες;

Η συνέντευξή σου σε προσφάτως… νεκραναστημένο έντυπο, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η ομολογία εκείνου που τόσο καιρό ο Λαϊκός Σύνδεσμος βροντοφωνάζει: την επερχόμενη συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως δήλωσες, θα αρχίσει από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές: «Φυσικά διατηρούμε το δικαίωμα της αξιολόγησης άξιων και ικανών ανθρώπων που ανεξάρτητα απ’ την κομματική τους ταυτότητα μπορούν να συνδράμουν στον κοινό αγώνα να πάμε μπροστά, πιο μπροστά την Ελλάδα». Κουτόχορτο τέλος πρόεδρε.

Χρυσή Αυγή – Τ.Ο. Πύργου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.