ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

«Έχοντας φτάσει πλέον και στη λήξη της προθεσμίας των 80 ημερών για την αποπληρωμή των πρώτων λογαριασμών της ΔΕΗ, που περιέχουν το αντισυνταγματικό χαράτσι, το κράτος δε χάνει την ευκαιρία να προσπαθήσει να εκφοβίσει τον κόσμο. Οι ιθύνοντες της εταιρείας της ΔΕΗ απειλούν ότι θα προχωρήσουν σε διακοπές του ρεύματος. Πρέπει να σημειώσουμε ότι το σωματείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, αλλά και οι εργαζόμενοι σε εταιρείες ιδιωτών εργολάβων, έχουν αρνηθεί να συμμετάσχουν σε διακοπές ρεύματος που αφορούν πολίτες που δεν έχουν πληρώσει το ειδικό τέλος.
Ως εκ τούτου και εμείς ως κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» του νομού Ηλείας επαναλαμβάνουμε τις πάγιες θέσεις μας:
Θεωρούμε ανεπιθύμητο στην περιοχή μας όποιον υπογράψει και εκτελέσει εντολή διακοπής ρεύματος. Το να βγάζεις «το ψωμί σου» βυθίζοντας στο σκοτάδι εκατοντάδες νοικοκυριά, αποτελεί ένα «δολοφονικό μεροκάματο». Τους διαμηνύουμε ότι θα μας βρουν δυναμικά απέναντί τους.
Εάν πραγματοποιηθεί κάπου η διακοπή του ρεύματος, είμαστε έτοιμοι ως ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, να προβούμε στην επανασύνδεσή του. Καλούμε τις γειτονιές και τα χωριά της Ηλείας να επιδείξουν την αναγκαία συσπείρωση, ώστε κανένας επίδοξος ιδιώτης να μην τολμήσει να πλησιάσει στα σπίτια μας για να μας κόψει το ρεύμα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ – ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΩΣ ΟΡΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τα εξής τηλέφωνα: Λάζαρος Α. 6982097029, Γιάννης Κ. 6974943457, Μαρία Κ. 6946050912, Βάσω Κ. 6974732729., Κυριάκος Μ. 6932738544. Το κίνημα καλεί τους πολίτες σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 16-01-2012, στις 7:30, στο 2ο Λύκειο Πύργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.