Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στον Αλφειό…

Τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στον Αλφειό καθώς και την μελέτη οριοθέτησης της κοίτης του ποταμού (ανάντη της υδρολογικής λεκάνης του Φράγματος Φλόκα) ενέκρινε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση της η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συνεκλήθη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Υποδομών Νίκου Υφαντή.
«Η Επιτροπή εξέτασε όλες τις περιβαλλοντικές παραμέτρους του έργου και ομόφωνα γνωμοδότησε υπέρ, συζητώντας μάλιστα το θέμα προ ημερησίας διατάξεως. Φάνηκε τους μήνες που πέρασαν πόσο αναγκαία και πιεστική είναι η ανάγκη αντιπλημμυρικής θωράκισης του Αλφειού ποταμού, όπως και του συνόλου των ποταμών και χειμάρρων της Ηλείας», ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Υφαντής μετά το τέλος της συνεδρίασης.
Επίσης, στην συνεδρίαση της η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων ενέκρινε τις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, σε δυναμικότητα 12.375 κατοίκων.
Στην συνεδρίαση πήραν μέρος οι περιφερειακοί σύμβουλοι, μέλη της Επιτροπής, Πέτρος Αχιλλεόπουλος (Αντιπρόεδρος), Νίκος Γαρουφαλής, Ανδρέας Κελεπούρης, Νικολέτα Κοκκαλιάρη – Λάσκαρη, Γιώργος Παππάς, Νίκος Πυλαρινός, Χρήστος Σταυρόπουλος, Γιώργος Τσόγκας, Βασίλης Χατζηλάμπρου και Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.