Καταγγελία Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του ΚΚΕ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό και τη νεολαία του νομού την «βρώμικη» επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ στον Πύργο τα ξημερώματα της Τετάρτης. Θρασύδειλοι λέρωσαν την κεντρική είσοδο και τους τοίχους των γραφείων, αναγράφοντας σύνθημα με την υπογραφή τους ως «αναρχικοί» – (Α κεφαλαίο).
Στόχος των θρασύδειλων βανδαλιστών ήταν να φοβίσουν τους πρωτοπόρους αγωνιστές του λαϊκού κινήματος, τους κομμουνιστές, να σπιλώσουν το αυξημένο κύρος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δε φοβούνται! Τους δηλώνουμε ξεκάθαρα! Έχουν αποτύχει και στο παρελθόν να τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ και θα αποτύχουν όσο και αν προσπαθούν.
Οι εργαζόμενοι, ο λαός, η νεολαία, έχουν τη δύναμη, μπορούν να εμποδίσουν και να ανατρέψουν τη βάρβαρη πολιτική που θυσιάζει το παρόν και το μέλλον τους για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, για την προστασία της ΕΕ, του καπιταλισμού. Μπορούν να αποκρούσουν και να αντιμετωπίσουν κάθε μορφής κατασταλτική δράση.
Συστράτευση τώρα με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, οργάνωση και συμμετοχή στα σωματεία, στο ΠΑΜΕ, για τη μεγάλη εργατική – λαϊκή συμμαχία της αντεπίθεσης που θα σαρώσει τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, τα επικίνδυνα αντιλαϊκά σχέδια που εξυφαίνουν τα κόμματα και οι κρυφοί και φανεροί μηχανισμοί της αστικής τάξης. Που θα βάλει πλώρη για την λαϊκή εξουσία, την αποδέσμευση από την ΕΕ, και τη μονομερή διαγραφή του χρέους. Ο πλούτος ανήκει στο λαό που τον παράγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.