Κατάκολο: 1ο Ετήσιο Συνέδριο Λύσεων Πληροφορικής της Stirixis

stirixis_conference_f661415799Το 1ο Ετήσιο Συνέδριο Λύσεων Πληροφορικής θα διεξαχθεί φέτος στο Ξενοδοχείο Althea apartments στο Κατάκολο , στις 14 Νοεμβρίου, 17.30-20.30.

      Η εξέλιξη στην τεχνολογία, οι ανάγκες των καταναλωτών που πολλαπλασιάζονται και αναβαθμίζονται συνεχώς και άλλα σοβαρά οικονομικά θέματα, θέτουν την ανάγκη κάθε επιχείρησης για ενημέρωση και προσαρμογή κάθε φορά των ενεργειών της.

     Η έγκαιρη και επιτυχής προσαρμογή της επιχείρησης στο στενό επιχειρηματικό, αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον της βοηθά να επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο και ο αντικειμενικός της σκοπός.

     Για να επιτευχθεί ο παραπάνω σκοπός, είναι ανάγκη να βρίσκονται και να αξιοποιούνται οι πληροφορίες που βοηθούν τη διοίκηση να πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Στο συνέδριο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως η πληροφορική μπορεί να δώσει τις λύσεις στον επιχειρηματία, ώστε να εξασφαλίσει την βέλτιστη πληροφόρηση για την εικόνα της επιχείρησης με σκοπό τη λήψη ορθών αποφάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστούν λύσεις πληροφορικής της Epsilon Net, προς δύο βασικούς πυλώνες της οικονομίας, τον κλάδο του εμπορίου και των υπηρεσιών. Θα αναπτυχθούν όλα τα κυκλώματα και υποσυστήματα πληροφορικής που αφορούν μια σύγχρονη επιχείρηση, όπως οι αναφορές επιχειρηματικής ευφυΐας(Business Intelligence) , ΕRG, CRM και πλήθος άλλων πληροφοριακών και οικονομικών reports.

Επιπλέον ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ομιλίες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε Φορολογικά και Ασφαλιστικά θέματα, αλλά και γενικότερα πως η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει επηρεάσει την επιχείρηση αλλά και την οικονομία γενικότερα.

Το συνέδριο αφορά επιχειρηματίες και στελέχη από ολόκληρο το φάσμα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της αγοράς, που  δραστηριοποιούνται στους τομείς του χονδρεμπορίου, του λιανεμπορίου και υπηρεσιών(  φιλοξενίας, ελεύθερους επαγγελματίες και γενικότερα άλλου είδους υπηρεσιών).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.