Κατάκολο: Ευρεία σύσκεψη για τους βασικούς άξονες προγραμματισμού των θερινών δράσεων

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με φορείς και Συλλόγους του Κατακόλου για τον προγραμματισμό των θερινών δράσεων-εκδηλώσεων, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού.

Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου κ. Λεωνίδας Βαρουξής, ο Πρόεδρος της ΤΚ Κατακόλου, κ. Καντούνης, εκπρόσωποι των δύο εμπορικών Συλλόγων, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου, εκπρόσωποι των λιμενεργατών κ.α.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Βαρουξής παρουσίασε τους βασικούς άξονες για τις θερινές δράσεις στο Λιμάνι του Κατακόλου και παράλληλα τόνισε πως σκοπός είναι η επίσκεψη τουριστών να είναι δωδεκάμηνη.

Τέλος, ο κ. Βαρουξής, επεσήμανε τις δράσεις που θα γίνουν, όπως εκδηλώσεις καθαρά πολιτιστικές με πρωτοποριακό χαρακτήρα και οι οποίες θα ενθαρρύνουν τους επισκέπτες και επίσης εκδηλώσεις εμπορικού χαρακτήρα για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχής, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόθεση να προχωρήσει σε συνεργασία με τους εκπροσώπους όλων των Συλλόγων και των φορέων του Κατακόλου, για τον έγκαιρο σχεδιασμό και διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.