Καπερνάρος: Γιατί ψήφισα «παρών»

kapernaros010812_600_375_-15201567841Τους λόγους για τους οποίους ψήφισε «παρών» στο αίτημα της άρσης ασυλίας του Ηλία Παναγιώταρου, εξηγεί ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.

«Στη σημερινή διαδικασία ψήφισα σε όλες τις κατηγορίες «Ναι». Στη μοναδική περίπτωση που ψήφισα «Παρών» ήταν αυτή του αδικήματος της «στάσης». Ως νομικός και ως βουλευτής αρνούμαι να ψηφίζω ότι μου σερβίρεται χωρίς να έχω αναλυτική ενημέρωση. Η ψήφος μου αποτελεί διαμαρτυρία έναντι της προκλητικής αδιαφορίας της κυβέρνησης που αρνείται συστηματικά να ενημερώσει το κοινοβούλιο», αναφέρει σε δήλωσή του ο Βασίλης Καπερνάρος και προσθέτει:

«Γνωρίζει ο Ελληνικός λαός και οι βουλευτές τι επισύρει το αδίκημα της «στάσης»; Ενημέρωσε κάποιος το σώμα της βουλής για τις κατηγορίες και τι σημαίνουν αυτές; Δεν πρόκειται να συμπράξω στην πρακτική του ευτελισμού και εξευτελισμού του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Αρκετά έπαιξε η κυβέρνηση με την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη των Ελλήνων και των εκπροσώπων τους στη βουλή. Άλλωστε οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι ζήτησαν την άρση της ασυλίας τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.