Κανονικά συνεχίζεται το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών Συσκευών που υλοποιεί ο Δήμος Ήλιδας

maurikos panagiotis

Η νέα Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα προγράμματα ανακύκλωσης και για το λόγο αυτό επιχειρεί να συμβάλλει στον επαναπροσδιορισμό του σχετικού προγράμματος σε σωστή βάση , ώστε οι δημότες να ευαισθητοποιηθούν και να έχουν ενεργή συμμετοχή .

Το πρόγραμμα αφορά στην ανακύκλωση διαφόρων αντικειμένων και συσκευών , όπως ηλεκτρονικών υπολογιστών , τηλεοράσεων, DVD , ψυγείων , ηλεκτρικών κουζινών κ.λ.π. .

Ο Δήμος Ήλιδας δια μέσω του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Μαυρίκου Παναγιώτη , κάνει έκκληση στους πολίτες αλλά και στις Υπηρεσίες και στις επιχειρήσεις , να συμβάλλουν στην ορθή υλοποίηση του προγράμματος .

Στις Υπηρεσίες και στις επιχειρήσεις , ο Δήμος θα εκδίδει πρωτόκολλο παραλαβής των παλαιών συσκευών που θα παραδίδουν , ώστε να έχουν την δυνατότητα έκδοσης πρωτοκόλλου καταστροφής από τα βιβλία τους .

«Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην σωστή υλοποίηση του προγράμματος ανακύκλωσης ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών . Περιλαμβάνουν υλικά και εξαρτήματα που είναι βλαβερά για το περιβάλλον και άρα η ορθή αξιοποίησή τους συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος .

Δίνουμε μεγάλη σημασία στο πρόγραμμα αυτό και γι αυτό θα βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας , για να τους διευκολύνουμε με την ενεργή συμμετοχή τους , προσφέροντας υπηρεσία παραλαβής των συσκευών », δηλώνει ο κ. Μαυρίκος Παναγιώτης .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδίδουν τις ανακυκλώσιμες συσκευές στο Μηχανοστάσιο του Δήμου στο 2ο χλμ. Επαρχιακής οδού Αμαλιάδας – Καρδαμά (πρώην σφαγεία ) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες .

Επίσης , μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 26220 22554 ή 800 11 15 800 ( χωρίς χρέωση ) , για την παραλαβή των ανακυκλώσιμων συσκευών από συνεργείο του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.