«Και… νερό θα σας φέρουμε!»

Επενδύσεις .. αφαλάτωσης στην Ελλάδα! Όπως πληροφορείται η στο υπουργείο Ανάπτυξης έχουν φτάσει προτάσεις – και μάλιστα δύο – από ισραηλινές επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να τοποθετηθούν στην Ελλάδα, για να επενδύσουν σε αυτό το κομμάτι δραστηριοποίησης.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον τους έχει να κάνει με τη νησιωτική περιοχή της χώρας, όπου αποδεδειγμένα υπάρχει πρόβλημα με το πόσιμο νερό. Οι ισραηλινοί από την πλευρά τους, έχουν αναπτύξει μεγάλη τεχνογνωσία σε αυτό το κομμάτι, καθώς κατάφεραν να μετατρέψουν ολόκληρη έρημο σε καλλιεργήσιμη έκταση. Κι αυτό γιατί έπρεπε να επιβιώσουν.

Όπερ σημαίνει ότι έχουν γίνει εξπέρ στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Τη γνώση αυτή επιχειρούν τώρα να την εξάγουν και η Ελλάδα αναδεικνύεται σε μία από τις πρώτες επιλογές του

Κάπως έτσι έφτασαν έως την πόρτα του Κωστή Χατζηδάκη, κάνοντας τις προτάσεις τους, οι οποίες τελούν υπό εξέταση. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες να δρομολογηθούν και εξελίξεις από το συγκεκριμένο μέτωπο. Προηγουμένως, θα πρέπει να επιστρέψει βεβαίως ο υπουργός από την Κίνα, όπου συνοδεύει τον πρωθυπουργό.

Πηγή:Voria

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.