Και δεύτερη λαϊκή αγορά με αγροτικά προϊόντα κάθε Τρίτη στην Αμαλιάδα

amaliada laikiΣτην λειτουργία και δεύτερης λαϊκής αγοράς μόνο με αγροτικά προϊόντα στην πόλη της Αμαλιάδας προχωρά η δημοτική αρχή Ήλιδας.
Όπως δήλωσε στο Amaliadanews.gr ο κ. Χρήστος Παναγόπουλος που είναι δημοτικός σύμβουλος και μέλος της επιτροπής χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγοράς του δήμου, η δημοτική αρχή Ήλιδας έχει δρομολογήσει ήδη την διαδικασία έτσι ώστε να υλοποιήσει αυτήν την προεκλογική της δέσμευση.
«Συγκεκριμένα, στόχος μας είναι να λειτουργεί και δεύτερη λαϊκή αγορά στην πόλη της Αμαλιάδας μόνο με αγροτικά προϊόντα κάθε Τρίτη στην πλατεία Μεταξά», ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος και πρόσθεσε στην συνέχεια: «Ήδη η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες και σύντομα πιστεύουμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα».
Κατόπιν, ο κ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε στην λειτουργία της λαϊκής αγοράς κάθε Σάββατο, επισημαίνοντας το μεγάλο πρόβλημα του παραεμπορίου.
«Μέσα στον χώρο της λαϊκής αγοράς είναι ελάχιστοι οι παράνομοι μικροπωλητές που λειτουργούν χωρίς άδεια. Όμως έξω από τον χώρο υπάρχουν πάρα πολλοί παράνομοι που υποβαθμίζουν την λαϊκή αγορά», σημείωσε ο κ. Παναγόπουλος και κατέληξε: «Η δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά έχουμε στόχο να δώσουμε ένα τέλος σε αυτό το φαινόμενο. Εγώ προσωπικά δεσμεύομαι να αναβαθμίσω την λαϊκή αγορά με οργάνωση και καλύτερη λειτουργία. Ταπεινά και αγνά θα παλέψουμε όλοι για αυτό! Όμως στην προσπάθειά μας αυτή ζητάμε και την συνδρομή των αστυνομικών αρχών, όπου θέλουμε να γίνεται διαρκής έλεγχος από τους αστυνομικούς στους παράνομους καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της λαϊκής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.