Καθυστερεί η παραγωγή των νέων maxi-scooter της BMW

 Καθυστερε ί η παραγωγή των νέων maxi scooter της BMW

Η εμπορική παραγωγή των δύο μεγάλων scooter C650GT και C600Sport της BMW καθυστερεί, καθώς οι μηχανικοί της εταιρείας προσπαθούν να επιλύσουν προβλήματα ποιότητας.

Τα δύο hi-end οχήματα θα έπρεπε να βρίσκονται από το τέλος του Απριλίου στα καταστήματα της Ευρώπης και από τον Μάιο και στην Βρετανία. Ωστόσο οι έμποροι ακόμα περιμένουν ενημέρωση για την τελική ημερομηνία παράδοσης.

Σύμφωνα με την ΒMW «η καθυστέρηση οφείλεται στην επιθυμία της εταιρείας μας να διασφαλίσει την ποιότητα που δικαίως αναμένουν οι ιδιοκτήτες των BMW. Για τον λόγο αυτό κάποιοι από τους προμηθευτές μας έπρεπε να αλλάξουν εξοπλισμό και η ρύθμιση των νέων μηχανών θα απαιτήσει κάποιο χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι υποχρεωθήκαμ ε να αναβάλλουμε την έναρξη της παραγωγής μας. Η νέα ημερομηνία παράδοσης των scooter στην ευρωπαϊκή αγορά θα οριστεί σύντομα.

Τα προβλήματα εμφανίστηκαν κυρίως στο μπροστινό ντουλαπάκι, κατά την παρουσίαση του μοντέλου στον ειδικό Τύπο της μοτοσυκλέτας. Τότε κάποια ντουλαπάκια άνοιγαν από μόνα τους λόγω κακής εφαρμογής.

 Καθυστερεί η παραγωγή των νέων maxi scooter της BMW
 Καθυστερεί η παραγωγή των νέων maxi scooter της BMW

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.