Καθαρισμός βυθού στο Παλούκι…..(video)

Το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών συμμετείχε στην οικολογική δράση καθαρισμού του βυθού στο Παλούκι Αμαλιάδας που συνδιοργάνωσε ο Τομέας Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας, η Αναπληρώτρια Τομεάρχης κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Υδροναύτες».
Αρχικά πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του βυθού εντός του αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου στον οποίο συμμετείχαν μαζί με τους Υδροναύτες και δύο μέλη του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών
Στη συνέχεια και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών συμμετείχε στο πάνελ των ομιλητών με μια παρουσίαση με θέμα «Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών: Οι πρωτοβουλίες των πολιτών για το περιβάλλον σε μια επαρχιακή πόλη».
Το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών συνεργάζεται με οποιοδήποτε φορέα/οργανισμό/ομάδα/σύλλογο/ΜΚΟ με συγκεκριμένους όρους σε δράσεις που ανταποκρίνονται στη φιλοσοφία του Δικτύου και σε ένα ευρύ πλαίσιο κοινωνικής δράσης και προσφοράς, προστασίας του περιβάλλοντος (αστικού και περιαστικού) και διεκδίκησης του δημόσιου χώρου για την απρόσκοπτη πρόσβαση και χρήση του από τους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.