Κίνημα ΑΝιδιοτελών Ελλήνων Νέων Αρχών

Αγαπητέ, Έλληνα πολίτη,

Όλοι μας σήμερα βιώνουμε και υπομένουμε τα δεινά της βαθιάς κρίσης, που δημιούργησε το αποτυχημένο πολιτικό κατεστημένο, σε συνεργασία με την Τρόικα, το οποίο χρεωκοπημένο και ανίκανο,  εκχώρησε την Εθνική Κυριαρχία και δεν μπορεί πλέον να σχεδιάσει και κυρίως να εγγυηθεί την έξοδο από την κρίση και ενδιαφέρεται μόνο για την επιβίωσή του. Το σημερινό καθεστώς, που θέλει να ονομάζετα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, έχει ανεπιστρεπτί φτάσει στην απόλυτη χρεωκοπία, και ως εκ τούτου –πέραν της σκόπιμής, αβουλίας για ριζικές αλλαγές- είναι σε πλήρη αδυναμία να προσφέρει την παραμικρή λύση στα τεράστια σημερινά προβλήματα, που χονδρικά είναι  δυο ειδών :

– εκείνα που δημιούργησε η βαθύτατη διαφθορά που το ίδιο συστηματικά επανέφερε και καλλιέργησε αμέσως μετά τη χούντα και

-οι επιχώριες επιπτώσεις από τα σύγχρονα αδιέξοδα του διεθνούς καπιταλισμού, πού έφτασαν σε οριακό σημείο.

Οι Έλληνες Πολίτες εξαθλιωμένοι και εξοργισμένοι από τις τακτικές και τα αποτελέσματα των “εθνοσωτήρων” εγκαταλείπουν μαζικά τα σημερινά κόμματα, που τους εξέθρεψαν και μας τους επέβαλαν με τις γνωστές εγκληματικές μεθόδους, ζητούν εναγωνίως πανστρατιά υγιών και ικανών δυνάμεων για απαλλαγή της χώρας από το πολιτικό κατεστημένο, την  απελευθέρωση της από την τρόικα και την ώθησή της προς την Ανάπτυξη.

Μόνιμη λιτότητα, απεργίες, διαδηλώσεις, βία παντού. Ο κίνδυνος καταστροφής της χώρας είναι πλέον πολύ μεγάλος και πρέπει όλοι μας, απεξαρτημένοι από την κομματική μας ιδεολογία / ταυτότητα, να οργανωθούμε και να συσπειρωθούμε για την δημιουργία ενός ισχυρού αποτρεπτικού / ανατρεπτικού ρεύματος εναντίον της κατοχικής κυβέρνησης και του κομματοκρατικού καθεστώτος, για μια Ελλάδα ελεύθερη, ευημερούσα και δημοκρατική.

 

Εσύ ο απλός και ανιδιοτελής Έλληνας, εσύ ο ΚΑΝΕΝΑΣ, που εναγωνίως αναζητάς να οδηγηθεί η χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας και αποτελείς την πλειοψηφία πλέον των ελλήνων πολιτών, καλείσαι να στελεχώσεις και να οργανώσεις το Κίνημα ΚΑΝΕΝΑ, και να αγωνισθείς ώστε να εξαφανισθούν οριστικά και αμετάκλητα από το προσκήνιο όλα τα πρόσωπα που συμμετείχαν έως τώρα σε Κυβερνήσεις, Οργανισμούς, και λοιπές θέσεις εξουσίας και συνέβαλαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο ώστε η χώρα να βρεθεί στην παρούσα δυσμενή θέση.

 

Ενεργός λοιπόν συμμετοχή, για να αλλάξεις δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας. Μπορείς και εσύ πλέον!!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο…
Στόχοι – Επιδιώξεις Κινήματος

  • Ένας από τους βασικούς στόχους του κινήματος θα είναι η μείωση του κόστους

συντήρησης του πολυδάπανου πολιτικού συστήματος διακυβέρνησης της χώρας και του ευρύτερου δημοσίου τομέα, ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί με:

Τον εκσυγχρονισμό και την μείωση του πολιτικού συστήματος με την ευρεία και δυναμική χρήση των Η/Υ και του διαδικτύου. (π.χ. μείωση βουλευτικών εδρών, υπουργείων, υφυπουργείων, κυβερνητικών οργανισμών, κλπ)

Την άμεση και δυναμική παρέμβαση του λαού σε σημαντικές αποφάσεις της Κυβέρνησης. (π.χ. απόφαση για προσφυγή στο ΔΝΤ, ιθαγένεια μεταναστών κλπ, με   τρόπο που θα συμφωνηθεί, μέσω του διαδικτύου ή με δημοψήφισμα, κλπ)

 

Κ  Α  Ν  Ε  Ν  Α

 

  • Η χάραξη και εφαρμογή σταθερης εθνικής στρατηγικής για οικονομική ανάπτυξη με

Δυναμικές ενέργειες για τη διαγραφή του παράνομου και δυσβάστακτου δημοσίου χρέους.

  • Η αξιοποίηση της γεωπολιτικής μας θέσης με χάραξη σαφους εθνικής στρατηγικής

για άμεση διεκδίκηση των δικαιωμάτων σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, τον καθορισμό της ελληνικής ΑΟΖ που αποτελεί κτήμα του ελληνικού λαού, και την αποτελεσματική εκμετάλλευση του υπόγειου και υποθαλάσσιου πλούτου..

  • Η τιμωρία των ενόχων για την υπερχρέωση και λεηλασία της χώρας, απονέμοντας

πραγματική δικαιοσύνη και εκφράζοντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

  • Η ακύρωση της Δανειακής Σύμβασης, των Μνημονίων, του Μεσοπρόθεσμου και

όλων των αντιλαικών μέτρων και χαρατσίων που επιβλήθηκαν με εντολή της “τρόικας.”

  • Η μεθόδευση των καταλλήλων ενεργειών για απαίτηση εξόφλησης των γερμανικών

πολεμικών οφειλών προς τη Χώρα μας.

  • Ο καθορισμός σαφούς εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής με την αποδοχή εύλογης

ποσόστωσης ενεργών μεταναστών στη χώρα μας.

  • Η σύγκλιση Εθνοσυνέλευσης για την επεξεργασία νέου Συντάγματος, που θα

υποβληθεί προς έγκριση με δημοψήφισμα στον Ελληνικό Λαό και τη θεσμοθέτηση αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών για αποφάσεις για σημαντικά και εθνικά θέματα.

  • Ο πλήρης διαχωρισμός των εξουσιών και η ισχυροποίηση των δυνατοτήτων /

υποχρεώσεων παρέμβασης του Προέδρου της Δημοκρατίας για προστασία από κυβερνητικες αυθαιρεσίες.

  • Η εξασφάλιση ότι το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος θα είναι κτήμα, της θεσμισμέ-

νης νομικά και νόμιμα ελληνικής κοινωνίας με διεξαγωγή εκλογών με απλή αναλογική.

 

ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο της μεταπολιτευτικής περιόδου που είχε θέση Υπουργού, Υφυπουργού, Γενικού Γραμματέα, Διευθυντή ΔΕΚΟ δεν θα συμμετέχει με κάποιο δημόσιο αξίωμα / εξουσία στην νέα πορεία της χώρας.

ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο στη Βουλή και σε θέση εξουσίας χωρίς τα σχετικά τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, χωρίς προηγούμενη / διαρκή καταγραφή της περιουσίας του.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα έχει το δικαίωμα να εκλέγεται ως Πρόεδρος Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Υπουργός, Διευθυντής ΔΕΚΟ κλπ πάνω από δύο τετραετίες.

ΚΑΝΕΝΑ σημάδι υποχώρησης στα Εθνικά Θέματα (Μακεδονικό, Κυπριακό, Αιγαίο).

ΚΑΝΕΝΑ ποσοστό πάνω από τον αντίστοιχο Μ.Ο χωρών της ευρωζώνης στο ΦΠΑ.

ΚΑΝΕΝΑ καθεστώς ατιμωρησίας και ασυδοσίας για κανένα Έλληνα με κατάργηση κάθε είδους ασυλίας (κατάργηση και του νόμου περί μη ευθύνης υπουργών).

ΚΑΝΕΝΑ ποσό για χρηματοδότηση κομμάτων, ΔΕΚΟ, ΟΣΕ, ΤΡΑΜ, ΕΡΤ, ΜΚΟ, κλπ

ΚΑΝΕΝΑ Υπουργείο – Δημόσιος Οργανισμός – Βουλή, δεν θα λειτουργεί χωρίς πίνακα οργάνωσης ο οποίος θα καθορίζει επακριβώς το προσωπικό του και το υλικό του.

ΚΑΜΙΑ υποχώρηση στο αγαθό της πραγματικά δωρεάν παιδείας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ανάξιος η δοσίλογος δικαστικός στη θέση του.
Αγαπητοί Έλληνες οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε το ικανό δυναμικό μας και νέες πολιτικές δυνάμεις, για την ανασυγκρότηση της χώρας.
Ο καιρός  έφθασε για να πάρει ο Λαός τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!

 

Όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία…

 

Περισσότερα στο: www.kanena2010.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.