Κίνδυνος ακυβερνησίας εάν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις….

Για κίνδυνο ακυβερνησίας της χώρας, εάν επαληθευτούν στις εκλογές τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, προειδοποιεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον κυριακάτικο Τύπο.Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», απαντώντας στο ερώτημα αν η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί στην περίπτωση που το εκλογικό αποτέλεσμα είναι κοντά στην εικόνα κατακερματισμού των πολιτικών δυνάμεων που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ο κ. Βενιζέλος δηλώνει «απερίφραστα όχι».

«Οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η παραμονή στο ευρώ συνδέεται άμεσα με τη νέα συμφωνία. Οι εκλογές δεν είναι μια καθολική δημοσκόπηση, είναι η ώρα της απόφασης», προσθέτει ο κ. Βενιζέλος.

Σημειώνει ότι το δίλημμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι εάν «θα μείνουμε στην Ευρώπη ή θα μπούμε σε μεγάλες περιπέτειες».

Επικρίνει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για «μικροκομματικές νοοτροπίες» και δηλώνει ότι εξαιτίας της «επαμφοτερίζουσας συμπεριφοράς» του πρόεδρου της ΝΔ το μοντέλο της κυβέρνησης Παπαδήμου κρίθηκε «μη ικανοποιητικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.