Κάλεσμα της δημοτικής αρχής Πηνειού στους οφειλέτες

kasianosΚάλεσμα στους οφειλέτες του δήμου Πηνειού για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες απευθύνει η δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Βασίλης Κασσιανός δήλωσε: «Παρακαλούνται οι οφειλέτες του δήμου Πηνειού να προσέλθουν εντός 15 ημερών, ήτοι από 8/10/2014 έως 23/10/2014, στην κεντρική ταμία του δήμου  (κτίριο Σισίνη-κα Γιαννικοπούλου Παναγιώτα, τηλ 2623360759) για να τακτοποιήσουν τις οφειλές που απορρέουν από τα παρελθόντα έτη 2008 και 2009. Σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε στην λήψη των απαιτούμενων μέτρων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία , καθώς η αδράνεια είσπραξης προβλέπει την παραπομπή των υπαλλήλων που προκάλεσαν ζημιά στην περιουσία του δήμου στο Ελεγκτικό Συνέδριο για καταλογισμό και των αιρετών οργάνων με προσωπικό καταλογισμό τούτων με το ποσό της θετικής ζημίας που προξένησαν».

Τέλος, ο κ. Κασσιανός ενημερώνει τους οφειλέτες ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής , τόσο η δημοτική ταμίας όσο και η προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας, ενημέρωσαν όλους τους δημοτικούς συμβούλους –τόσο της πλειοψηφίας, όσο και της μειοψηφίας-για την σχετική νομοθεσία που εφαρμόζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.