Κάλεσμα συμμετοχής..Την Κυριακή 18 Μαρτίου όλοι μαζί Αρχίζουμε

Η εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση , από τα μέλη και τους φίλους του αποτελεί μία κορυφαία διαδικασία έκφρασης και συμμετοχής των πολιτών. Είναι μια γιορτή με πρωταγωνιστές όλους εκείνους που θέλουν και διεκδικούν, να έχουν ρόλο στις εξελίξεις που αφορούν στη χώρα και τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.Η διαδικασία αυτή είναι μια μεγάλη πρόσκληση προς τους πολίτες, οι οποίοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ  οποιαδήποτε στιγμή στη δική τους προσωπική ιστορία, να έρθουν να ξανασφίξουμε όλοι μαζί τα χέρια μας και να ενώσουμε την πορεία μας για το καλό του τόπου.

Είναι ένα προσκλητήριο σε όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, σε όλες τις δυνάμεις της μεγάλης δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης.

Η πρόσκληση αυτή ξεπερνά τα όρια του ΠΑΣΟΚ, γιατί αφορά όλους τους προοδευτικούς πολίτες, όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που βιώνουν την κρίση,

διαμαρτύρονται και αγανακτούν δίκαια, αλλά ξέρουν ότι μόνο μέσα από την πολιτική διαδικασία , μόνο μέσα από τους δημοκρατικούς θεσμούς μπορούμε να βρούμε λύση στο μεγάλο εθνικό μας πρόβλημα.

Γι΄ αυτό, την Κυριακή πρέπει να καταγράψουμε την ενότητά μας, να δείξουμε την πρόθεση μας για ριζική ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να ξαναγίνει και να είναι αξιόπιστο, δημοκρατικό στη λειτουργία του, άξιο της ιστορίας του, ένα ΠΑΣΟΚ των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων , της υπευθυνότητας , της αλληλεγγύης, ώστε να καθοδηγήσει την έξοδο της χώρας από την κρίση με την συμμετοχή των δημιουργικών δυνάμεων της παραγωγής και της εργασίας και την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Σας καλώ σ΄ αυτό το νέο ξεκίνημα να στηρίξουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο και επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου ότι, όπως πάντα έτσι και τώρα, αυτόν τον δύσκολο δρόμο θα τον περπατήσουμε μαζί

Με τη συμμετοχή μας στη ψηφοφορία της Κυριακής στέλνουμε παντού ένα     ξεκάθαρο μήνυμα, ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής  και δηλώνουμε ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι εδώ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.