Κάλεσμα σε εφήβους από το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις»

Κάλεσμα σε εφήβους και νέους έκανε το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» για δημιουργία ενός χώρου εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Έφηβοι και νέοι της Αμαλιάδας που ασχολούνται ήδη ή ενδιαφέρονται ν’ ασχοληθούν με graffiti, φωτογραφία, δημιουργία κόμικ, μουσικές παραστάσεις, εκπομπές στο ραδιόφωνο εκδήλωσαν ήδη το ενδιαφέρον τους και συμμετείχαν στις πρώτες συναντήσεις με τις υπεύθυνες του προγράμματος κ. Διονυσία Γκομώλη και κ. Σωτηρία Χαντζηκωνσταντίνου.
Στόχος των συναντήσεων ήταν η ευαισθητοποίηση των νέων στον προληπτικό χαρακτήρα τέτοιων δραστηριοτήτων και η κινητοποίησή τους για οργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων όπου θα έχουν την δυνατότητα έκφρασης και διάχυσης μηνυμάτων πρόληψης στην ευρύτερη κοινότητα.
Πρόγραμμα για εφήβους ξεκίνησε το Κέντρο και στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.
Μέσα από πέντε δίωρες συναντήσεις οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία επικοινωνίας και ανταλλαγής σε ζητήματα που αφορούν στις εφηβικές αλλαγές και στις σχέσεις με τον εαυτό και τους άλλους – συνομηλίκους και ενήλικες.
Υπεύθυνες των συναντήσεων είναι η κ. Λάγαρη Κατερίνα και η κ. Διονυσία Γκομώλη.
Επίσης για αντίστοιχο πρόγραμμα στο δήμο Πηνειού, έχουν ενημερωθεί οι έφηβοι προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.