Κάλεσμα σε επιχειρήσεις μέλη να εγγραφούν στην Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων του Επιμελητηρίου Ηλείας

epimelitirioΗ Στρατηγική Συνεργασία μεταξύ του Επιμελητηρίου Ηλείας και της Knowledge BroadbandServices A.E. σας παρέχει, χωρίς χρέωση, τη δυνατότητα να προβάλλετε ή να πουλάτε τα προϊόντα σας σε όλη την Ελλάδα μέσω της Ηλεκτρονικής Αγοράς του Επιμελητηρίουwww.iliagora.gr. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην τοπική Ηλεκτρονική Αγορά της Ηλείας θα προβάλλονται ταυτόχρονα και στην μεγάλη Πανελλαδική Αγορά www.directmarket.gr.

Παρέχονται:

– Πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών και Πωλήσεων (e-shop) προσαρμοζόμενο στις ανάγκες και την πολιτική τιμών σας με εύκολη ενσωμάτωση και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης.

– Δυνατότητα απλής προβολής (Ηλεκτρονική Βιτρίνα) ή online πώλησης ενός προϊόντος.

– Προνομιακές τιμές μεταφορικών με την ACS για όλη την Ελλάδα (από 2,4 έως 3,2 ευρώ / 4kg προϊόντος  +ΦΠΑ), με ενσωμάτωση της αξίας μεταφορικών απευθείας στην παραγγελία. Επιπλέον  δυνατότητα αποστολής ή μεταφοράς με ίδια μέσα ή και άλλη μεταφορική εταιρία ή courier της επιλογής σας.

– Διαχείριση παραγγελιών σε απλό περιβάλλον  με όλες  τις δυνατότητες πληρωμής:αντικαταβολή, παραλαβή στο κατάστημα, πιστωτική κάρτα, PayPal, κατάθεση κλπ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.