Ιστορίες καθημερινής τρέλας

troxonomosΠαρκάρεις αμέριμνος ένα βράδυ το αυτοκίνητό σου σε ένα στενό κάθετα στην 25ης Μαρτίου. 10.30. Πηγαίνεις να πάρεις σουβλάκια (αργότερα θα το μετανιώσεις που δεν προτίμησες να τα παραγγείλεις απ’το σπίτι).

Γυρνώντας με την σακούλα με τα σουβλάκια βρίσκεσαι μπροστά σε ένα περιπολικό της τροχαίας που σου αφαιρεί τις πινακίδες. Έγινε, λέει, καταγγελία ότι πάρκαρα σε θέσεις στάθμευσης του δασαρχείου Αμαλιάδας.

Με το φτωχό μου το μυαλό σκέφτομαι ότι για να έχει βρεθεί περιπολικό εντός αυτών των 10 λεπτών που έλειψα στο χώρο μετά από τηλεφώνημα, προφανώς και αυτός που τηλεφώνησε με είδε και παρόλα αυτά δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει ότι δεν κάνει να παρκάρω εκεί.

Επειδή στο συγκεκριμένο σημείο την έχουν πάθει πολλοί, προφανώς το δασαρχείο έχει κάποιον που κάθεται μέρα-νύχτα και παρακολουθεί πότε θα πέσει κάποιος στην “παγίδα” και θα παρκάρει εκεί.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι δουλειά του δασαρχείου Αμαλιάδας είναι να προσέχει τα δάση και όχι τα πάρκινγκ του. Για το πρώτο δεν ξέρω, στο δεύτερο όμως έχει μεγάλη επιτυχία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.