Θυσιάζει το σεξ 1 στους 5 για να του πληρώσουν λογαριασμούς……

Ερευνα που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις ΗΠΑ για εταιρεία είσπραξης λογαριασμών, αποκάλυψε μερικά εντυπωσιακά δεδομένα, από τις απαντήσεις των 1.000 ατόμων που συμμετείχαν.

Στον πυρήνα της έρευνας βρέθηκε το ερώτημα του τι θα θυσίαζε ο καθένας, προκειμένου να πληρώσει, ή να του πληρώσουν, τους λογαριασμούς του για μία σειρά υπηρεσιών.

Τα στοιχεία έδειξαν ότι ένας στους τρεις (35%) καθυστερεί τις πληρωμές του και το ίδιο ποσοστό δηλώνει ότι «βρίσκει κάποια λύση», όπως να πουλήσει κάτι ή να δουλέψει επιπλέον. Ενα 22% δεν ντρέπεται τόσο όσο να μην δανείζεται από συγγενείς και φίλους, για τον ίδιο λόγο. «Τα ωραία» ωστόσο ξεκινούν με την ερώτηση για το τί θα θυσίαζε κάθε συμμετέχων για να του πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Η τηλεόραση ήρθε πρώτη με 25% και ακολούθησε το κινητό με 21%. Το ποσοστό της τηλεφωνίας, ωστόσο, ήταν ίδιο με αυτό των γυναικών που θα έκοβαν το σεξ έναντι χρημάτων για τις υποχρεώσεις τους!

Οι άνδρες δήλωσαν το ίδιο «μόλις» κατά 16%, δείχνοντας ότι ένας στους δύο συμμετέχοντες απαρνείται τις χαρές του έρωτα για να έχει την ησυχία του στο οικονομικό σκέλος της ζωής του.

Η δυσκολότερη θυσία είναι η αποχή όχι από το κρεβάτι, αλλά από το διαδίκτυο, καθώς κάτι τέτοιο θα δεχόταν ούτε ένας στους έξι (14%).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η έρευνα πρότεινε στους συμμετέχοντες και την εναλλακτική λύση: αντί να χάσουν κάτι, να πάρουν. Συγκεκριμένα, 7 κιλά επιπλέον βάρος.

Σε αυτή την πρόταση συναίνεσε μόλις 9% και μόλις 5% των γυναικών. Οι παντρεμένοι σημείωσαν ακόμη μικρότερα ποσοστά και οι χωρισμένοι δεν θέλησαν ούτε να το ακούσουν…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.