Θες γκόμενα ? Ξανασκέψου το……..

Μετά από πολλές σκέψεις, συζητήσεις και μαλακίες (μόνο ξύλο δεν έπεσε) με την καφροπαρέα μου σχετικά για το θέμα των σχέσεων, συμπεριφοράς, τυπικότητας, ειλικρίνειας και πολλών πολλών άλλων αγαθόν (ουαααα ουαααα):

Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες?
Γιατί το θέλουν?

Πώς το θέλουν?
Βλέπω κάθε μέρα παραδείγματα γυναικών/κοριτσιών/κλπ κλπ που είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ξύλο (άντε μην πω και για τι άλλο)…

Οι μισές το παίζουν θεο-γκόμενες (ας ξυπνήσει το πρωί και σου λέω εγώ). Οι άλλες την έχουνε δει χλιδάτες και γκόμενες-για-πολύ-χοντρές-τσέπες. Μιλάω για ηλικίες 16-17-18-19-20 και όσο πάει… Θέλουν βόλτα με το κάμπριο (ξες δουλεύω από τα 0 μου και αγόρασα ένα για πλάκα), εξόδους περιοχή ΦΙΧ και Αεροδρόμιο (πάμε για αεροπειρατεία?) ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

Να τις βγάζεις βόλτα όταν τις καπνίσει (έχω και δουλειές λέμε) και πολλές πολλές άλλες μαλακίες. Ε αφού η κοπελία σε θέλει για αυτό που είσαι, τις βόλτες τις θέλει για να περνάει η ώρα (ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)…

Ωραία βρε κοπελιά, εγώ θα στα κάνω τα χατήρια (ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ) αλλά εσύ τι ΘΑ κάνεις για μένα? Μάλλον τι θα ΜΟΥ κάνεις?

-Ε ξές, είμαι λίγο μικρή για τέτοια (μικρό είναι το μυαλό σου ρε!!) -Έλα πάμε στο σπίτι μου! -Δεν θέλω, θα είμαστε μόνοι μας (γιατί θα σε φάω?)
και άλλα πολλά τέτοια…

Μήπως είμαι όντως ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ, ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ ΜΙΑ?

Κάποτε μου είχανε πει πως πρέπει να έχω αυτοκίνητο, αλλά και τι αυτοκίνητο: HYUNDAI Coupe κόκκινο με ζαντολάστιχο (εμ βέβαιά, είναι δυνατόν να λείπει από την παραριά κάτι που να το κάνει όμορφο?) και με δερμάτινο κάθισμα, αλλιώς μαζί μου θα ξενέρωναν…

ΕΛΕΟΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! (hit me somebody!)

Αν κάνει κανείς μια βόλτα στην παραλία θα παρατηρήσει πως το 90% των κοριτσιών φοράνε τα ίδια ρούχα, περπατάνε με τον ίδιο τρόπο, μιλάνε και πολλά άλλα…και οι περισσότερες διαβάζουνε το ίδιο guide «Πώς να γίνετε πουτάνες» (γεια σου ρε Λάμπρε) αλλά όταν φτάνει η ώρα να δείξουν το τι γνώσεις αποκόμισαν από το βιβλιαράκι αυτό, για κάποιο παράξενο λόγο κολλάνε σαν τις μη λαδωμένες μηχανές (πειραγμένες μάλιστα, στον εγκέφαλο).

(μπορώ να πω πως χέστηκα για το γεγονός ότι κόλλησε, εγώ θέλω πράξεις)

-Εγώ θέλω να κάνω σεξ με την προϋπόθεση ότι θα κοιμηθούμε μαζί μετά, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο μετά, θα είμαστε μόνοι χωρίς να μας ενοχλούνε (έχω κλείσει ξενοδοχείο)
-Άσε, δε θέλω, είναι φτηνιάρικο! Και πολλά άλλα μπλα μπλα μπλα μπλα…ΜΩΡΗ, ΑΥΤΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΛΕΕΙ? Η ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ COSMOPOLITAN?

Το γεγονός επίσης το ότι ΠΑΝΤΑ πλέον θα είναι η εποχή «ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ», δεν μπορεί να αφήσει ήρεμο τον μισό αντρικό πληθυσμό που αγναντεύει αυτό το υπέροχο θέαμα (το άλλο μισό είναι πλέον τοιούτοι, για αυτό θα μιλήσω σε άλλο άρθρο, θα σας πρήξω ξανά δηλαδή) με αποτέλεσμα πολλές να «παραπονιούνται» σε στυλ «ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΧΛΕ?», «ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΖΟΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ» και άλλες τέτοιες πέρλες..

Δηλαδή, μετά από τα όλα που έχεις κάνει σαν λακαμάς (ανάποδα μαλάκας) δεν μετράνε?! ΑΕΙ ΡΕ ΑΠΟ ΚΕΙ! (στα ΤΕΙ πάω Καραμητροοοοοοοοο)

Λίγες σκόρπιες σκέψεις.

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! Έλα ντε που φταίμε και μεις, όταν η άλλη τον κουνήσει λίγο περισσότερο απ’ όσο πρέπει, κάτι παππούδες είναι έτοιμοι να τελειώσουν από την χαρά τους, τέσπα.. είπα να πω και άλλα, αλλά βαρέθηκα και κουράστηκα να γράφω για σας, έχω και δουλειές να κάνω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.