Η Ferrari συναντά την κινεζική παράδοση

 Η Ferrari συναντά την κινεζι ή παράδοση

Η Ferrari γιορτάζει τα εικοστά της γενέθλια από την πρώτη πώληση που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα, παρουσιάζοντας μια ειδική έκδοση της Ferrari 458 Italia.

Το πρώτο αυτοκίνητο της ιταλικής φίρμας που πουλήθηκε στην αγορά της Κίνας ήταν μια Ferrari 348 TS πριν από 20 χρόνια και για να γιορτάσουν το γεγονός αυτό δημιούργησαν μια Ferrari 458 Italia ειδικής έκδοσης, η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Επίσης, η Ferrari θα εγκαινιάσει και μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που έχε οργανώσει μέχρι τώρα στην περιοχή Maranello.

Μέσα σε έκταση 900τ.μ. στο Shanghai World Expo Park θα υπάρχουν οι μεγαλύτερες συλλογές αυτοκινήτων της ιταλικής φίρμας και θα χωρίζονται σε 5 διαφορετικές κατηγορίες: Ferrari in China, πράσινη τεχνολογία, προϊόντα, design και το αγωνιστικό τμήμα.

 Η Ferrari συναντά την κινεζική παράδοση

Όσον αφορά στην ειδική έκδοση της 458 Italia θα παραχθεί σε μόλις 20 μονάδες και θα διαθέτει ένα νέο κόκκινο χρώμα και χρυσαφί ζάντες.

Στο κέντρο και κατά μήκος του αμαξώματος υπάρχει μια μαύρη λωρίδα, όπου πάνω του έχουν τοποθετηθεί Κινέζικοι Δράκοι σε χρυσό χρωματισμό.

 Η Ferrari συναντά την κινεζική παράδοση

Τέλος, στο εσωτερικό ακολουθεί τον ίδιο ιδιαίτερο χρωματισμό με λογότυπα ραμμένα στο σαλόνι.

 Η Ferrari συναντά την κινεζική παράδοση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.