Η 24χρονη Αγγελική περιγράφει λεπτό προς λεπτό τις πρώτες στιγμές του φονικού

 

aggelikiΗ κατάθεση της αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ

Η 24χρονη Αγγελική περιέγραψε λεπτομερώς τις κινήσεις των αστυνομικών το επίμαχο βράδυ, ενώ ανέφερε πως όταν έπιασαν τον Ρουπακιά και τον ρώτησαν γιατί μαχαίρωσε τον Φύσσα, εκείνος απάντησε «Γιατί είχε χτυπήσει κάποιους δικούς μου».

«Λάβαμε το σήμα στις 23.55. Οταν φτάσαμε στο σημείο, βρήκαμε περίπου 50 άτομα στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Ιφιγενείας.
Είχαν ρόπαλα στα χέρια και κατευθύνονταν στην καφετέρια Κοράλι», είπε η νεαρή κοπέλα, που πρόσθεσε πως αμέσως μετά συνάντησαν μία ακόμη ομάδα ΔΙΑΣ και πως ήταν συνολικά οχτώ άτομα με τέσσερις μηχανές.

«Στην οδό Παύλου Μελά, που είναι παράλληλη με την Τσαλδάρη, υπήρχαν 30-40 άτομα διασκορπισμένα. Κατά κύριο λόγο ήταν μαυροφορεμένοι, κάποιοι φορούσαν κράνη και είχαν στα χέρια αντικείμενα, πιθανότατα ρόπαλα καθώς στο σημείο που βρισκόμασταν δεν είχε πολύ φως», είπε ακόμη και ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή η κατάσταση ήταν ήρεμη.

Στη συνέχεια η 24χρονη αναφέρθηκε στο άτομο που εμφανίστηκε και τους παρουσιάστηκε ως συνάδελφός τους, αλλά στην πραγματικότητα επρόκειτο για εξωτερικό φρουρό των φυλακών Κορυδαλλού. «Μας είπε ότι τα πράγματα είχαν ηρεμήσει. Πως προηγήθηκε παρεξήγηση μεταξύ ατόμων που παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά πρόσθεσε ότι είχαν ήδη φύγει».

Αμέσως μετά η αστυνομικός ανέφερε πως 10-15 άτομα άρχισαν να τρέχουν από την οδό Κεφαλληνίας προς την Τσαλδάρη και τους ακολούθησαν. «Εκεί είδαμε κάποιους να συμπλέκονται. Φωνάξαμε να ηρεμήσουν και το έκαναν, αλλά δύο δεν σταμάτησαν. Εγώ και ένας συνάδελφος πήγαμε να τους χωρίσουμε. Πιάσαμε τον έναν, τον πιο νεαρό και τον τραβήξαμε. Εκείνος μας φώναξε ότι τον μαχαίρωσαν και πράγματι είδαμε πως είχε αίματα στην περιοχή της κοιλιάς. Ο άλλος σηκώθηκε να φύγει, σαν να μην τρέχει τίποτα, όταν ο νεαρός φώναξε πως εκείνος τον είχε μαχαιρώσει. Δύο συνάδελφοι τον ακ? ?νητοποίησαν μετά από λίγα μέτρα. Δεν πρόβαλε αντίσταση, είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και ετοιμαζόταν να μπει. Οταν τον ρωτήσαμε γιατί τον χτύπησε, απάντησε »γιατί χτύπησε κάποιους δικούς μου»».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.