Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας για τις χιονοπτώσεις…..

Από τον Προϊστάμνος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας κ. Κώστα Μπαλκάμο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τις χιονοπτώσεις:
“Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των Χιονοπτώσεων, αποπαγοποίησης και κατολισθητικών φαινομένων.
1. Τις νυκτερινές ώρες της 1-2-2012 και τις πρωινές ώρες της 2-2-2012 είχαμε χιονοπτώσεις στους ορεινούς όγκους των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας Κρεστένων.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας απέστειλαν μηχανήματα αποχιονισμού και αποπαγοποίησης, στην εθνική οδό Πατρών – Τριπόλεως στα όρια της Π.Ε. Ηλείας και στους επαρχιακούς δρόμους από διασταύρωση της εθνικής οδού 111 προς Κρυόβρυσης και Λάλα.
2. Δεν απαιτήθηκε συνδρομή για αποχιονισμό της εθνικής οδού Ανδρίτσαινα – Ναός Επικούρειου Απόλλωνα λόγω του ύψους του χιονιού..
3. Πραγματοποιήσαμε αυτοψία στις 2-2-2012 στις Δημοτικές Ενότητες Φολόης, Λαμπείας & Λασιώνος του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και διαπιστώσαμε ότι το ύψος χιονιού σε πολλά τμήματα των οδών έφθανε έως και τα 0,40 μ.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αυτοτελή Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, αποφασίσαμε και σήμερα να αποσταλεί αλατιέρα για αποπαγοποίηση και εκχιονισμό της εθνικής οδού Πατρών Τριπόλεως και συγκεκριμένα από διασταύρωση προς Κρυόβρυσης έως Τριπόταμα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.