Η νεοσύστατη Ομάδα Εθελοντών Μυρσίνης στην πρώτη υπαίθρια δράση τους

Την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, μια ομάδα Μυρσιναίων ανέλαβε και πραγματοποίησε εθελοντικά τον καθαρισμό, συντήρηση και εξωραϊσμό μιας από τις πλατείες της Μυρσίνης, υλοποιώντας έτσι τον πρώτο στόχο της για προσφορά κοινωφελούς έργου με σκοπό το ξαναζωντάνεμα του τόπου.
Κάτι καλό συμβαίνει στην τοπική κοινωνία της Μυρσίνης καθώς μια παρέα νέων θέλησε να δημιουργήσει ένα ρεύμα αντίδρασης στην γενικότερη στασιμότητα των καιρών και να εμπνεύσει αισιοδοξία και ελπίδα για το παρόν και το μέλλον.
Σύμφωνα με το καταστατικό της, η εθελοντική ομάδα απαρτίζεται μόνο από ισότιμα μέλη, χωρίς προεδρείο και ταμείο. Για να συμμετέχει κανείς αρκεί μόνο η πραγματική αγάπη προς τον τόπο και η θέληση να προσφέρει αφιλοκερδώς όπως, όπου και όποτε μπορεί.
Η Εθελοντική Ομάδα λειτουργεί ήδη την βιβλιοθήκη του χωριού (Α΄ όροφος πρώην Κοινοτικού Γραφείου), κάθε Κυριακή 6:00 – 8:00 μ.μ, όπου είναι και ο χώρος συνάντησης των μελών της Ομάδας, ενώ στο διαδίκτυο έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα του χωριού: www.mirsini.net, ως τον απαραίτητο δίαυλο επικοινωνίας.
Η Εθελοντική Ομάδα ευχαριστεί θερμά τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για την μέχρι τώρα στήριξη της προσπάθειας, αλλά και όλους όσους συμμετέχουν για τον κόπο, το χρόνο ή τη χορηγία τους για τα μέχρι τώρα έργα της Ομάδας.
Τέλος, η Ομάδα προσκαλεί σε επικοινωνία όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά για το κοινό καλό, είτε στο χώρο της βιβλιοθήκης, είτε μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του χωριού μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.