Η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ Ηλείας ενισχύει το “Χαμόγελο του παιδιού”!

Η Νεολαία του ΛΑ.Ο.Σ Ηλείας όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος με αφορμή τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων συλλέγει τρόφιμα και χρήματα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Φέτος το Δ.Σ της ΝΕ.Ο.Σ Ηλείας επέλεξε να βοηθήσουμε την προσπάθεια του “Χαμόγελου του παιδιού” στον Πύργο.Η οικονομική κρίση την οποία βιώνουμε όλοι μας, έχει μειώσει σημαντικά τις δωρεές των συνανθρώπων μας προς το “Χαμόγελο του παιδιού” αφού λιγο πολύ όλοι μας πια αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβήματα. Γιαυτό και η συνδρομή όλων μας σε αυτή την προσσπάθεια είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν την προσπάθεια της ΝΕ.Ο.Σ Ηλείας, που έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου για τη συλλογή τροφίμων, ρούχων ή αλλων ειδών για το “Χαμόγελο του Παιδιού” Πύργου. Επίσης υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για τη θέρμανση των χώρων του Ιδρύματος (Πετρέλαιο ή χρήματα).

Κάθε ημέρα του χρόνου αλλά περισσότερο αυτές τις ημέρες, που είναι ημέρες αγάπης υποχρεούμεθα να βοηθήσουμε από το υστέρημά μας τους συνανθρώπους μας και πόσο μάλλον τα παιδάκια που δεν είχαν στη ζωή τους την τύχη να απολαμαβάνουν τη ζεστασιά της οικογένειάς τους.

 

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ.: 6970886020.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑ.Ο.Σ ΗΛΕΙΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.