Η Λεχαινίτικη ερασιτεχνική ταινία στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΣ – “Ιστορία μου, αμαρτία μου”

sineΗ Λεχαινίτικη ερασιτεχνική ταινία ”ιστορία μου αμαρτία μου”, σε σενάριο- σκηνοθεσία του Σάκη Παναγιώταρου, μια παραγωγή του Εθιμοτοπικού Ομίλου  Λεχαινών, θα προβάλλεται από την 1η Απριλίου έως και τις 4 του μήνα, στο Κινηματοθέατρο ΑΣΤΡΟΣ Λεχαινών. Πρόκειται για την πρώτη κινηματογραφική απόπειρα του Σάκη Παναγιώταρου, προέδρου του Εθιμοτοπικού Ομίλου Λεχαινών, βασισμένη στο σενάριο του έγραψε πριν από 18 περίπου χρόνια και το επικαιροποίησε προσθέτοντας διάφορα στοιχεία για να είναι μέσα στο κλίμα του σήμερα, με πρωταγωνιστές συμπολίτες του,  απλούς καθημερινούς ανθρώπους. Μια δουλειά συλλογική την οποία απόλαυσαν όλοι οι συντελεστές και συμμετέχοντες και περιμένουν πλέον με αγωνία να δουν το αποτέλεσμα.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2015, τα περισσότερα είναι στα Λεχαινά, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και έγιναν με μια απλή ψηφιακή βιντεοκάμερα.

Όπως τόνισε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας, η εξέλιξη επιφυλάσσει εκπλήξεις και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας στην πορεία θα φύγει για να συναντήσει τον μεγάλο της έρωτα. Τα υπόλοιπα βεβαίως επί της… οθόνης!   Ως γκεστ σταρ εμφανίζεται ο μάγος Σανκάρα.
Το τρέιλερ της ταινίας κυκλοφορεί ήδη στο YouTube με χιλιάδες προβολές, με τον τίτλο «ιστορία μου, αμαρτία μου». Να σημειώσουμε ότι το εισιτήριο είναι συμβολικό, 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό που θα αποφασίσει το Δ.Σ του Εθιμοτοπικού Συλλόγου Λεχαινών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.