Η ικανοποίηση στην άκρη των δακτύλων……

Μπορεί η ικανοποίηση ενός γυναικείου οργασμού να κρύβεται στην άκρη των δακτύλων της; Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του “The Journal of Sexual Medicine” δείχνει ότι όσο μεγαλύτερη είναι η ευαισθησία στην άκρη του δακτύλου μιας γυναίκας τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα επίτευξης οργασμού κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα άτομα με μεγαλύτερη ευαισθησία αφής είχαν μεγαλύτερη πιθανότητα και πιο συχνά οργασμούς κατά τη διάρκεια του κολπικού σεξ.
Οι γυναίκες με λιγότερο απτική ευαισθησία, δηλαδή την ικανότητά να συνδέονται στενά με το αντίθετο φύλο, είχαν μικρότερη πιθανότητα να έρθουν σε οργασμό μέσω της σεξουαλικής επαφής.
Η αφή συνδέεται με τη σεξουαλική ικανοποίηση
“Η αφή είναι μια από τις πιο κρίσιμα αισθήσεις που σχετίζονται με τη σεξουαλική ικανοποίηση” είπε ο Δρ Irwin Goldstein, αρχισυντάκτης του περιοδικού The Journal of Sexual Medicine και διευθυντής της σεξουαλικής ιατρικής στο Alvarado Hospital στο Σαν Ντιέγκο.
“Αυτή η μελέτη δείχνει ότι η μειωμένη ευαισθησία στην αφή σε συνδυασμό με την κακή ψυχολογία μπορεί να οδηγήσει σε “μαρασμό” της σεξουαλικής επιθυμίας μιας γυναίκας”, πρόσθεσε.
Ο Δρ Goldstein είπε ότι η σεξουαλική ικανοποίηση έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα ζωτικό μέρος της συνολικής ευεξίας.
Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στη φυσική επαφή και τη ψυχολογική ανάπτυξη. Οι γυναίκες που ήταν πιο ευαίσθητες στις σωματικές αισθήσεις έχουν περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν τον οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.