Η δημοτική αρχή Ανδραβίδας-Κυλλήνης στο Χαμόγελο του Παιδιού

1 Στο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κυλλήνη βρέθηκαν την Κυριακή ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Δ, Μάλλιαρης, οι αντιδήμαρχοι κα Ελ. Καραγιάννη και κ.κ. Α. Μίγκος, Χρ. Παλαιολόγος και Λ. Δημόπουλος καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Σοφιανόπουλος.

Η επίσκεψη έγινε κατόπιν πρόσκλησης του ταμία του Συλλόγου κ. Λαμπρόπουλο, την κοινωνική λειτουργό κα Σολβατζιώτη, την κα Λαμπροπούλου αλλά και από ολόκληρο το προσωπικό και σκοπός ήταν η γνωριμία, η ξενάγηση και η ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Χαμόγελου του Παιδιού όχι μόνο στην περιοχή αλλά και πανελλαδικά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του προσωπικού στην δημοτική αρχή το Χαμόγελο του Παιδιού είναι ένας εθελοντικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δεν μένει σε αυτό, καθώς έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών, όχι μόνο στην θεωρία, αλλά στην πράξη, καθημερινά, όλο το 24ωρο, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για την σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος από την πλευρά του εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πολυσχιδές έργο που επιτελείται από το Χαμόγελο του Παιδιού και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλα τα επίπεδα από τον δήμο προς το σπίτι.

Ο κ. Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε τους αιρετούς για την επίσκεψη και πρότεινε να οργανωθούν επισκέψεις της κινητής ιατρικής μονάδας του Χαμόγελου σε πόλεις του δήμου με σκοπό να εξετάζονται δωρεάν τα παιδιά από τους γιατρούς του.

Η πρόταση έγινε δεκτή και θα υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους προσεχώς στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.