Η αριστερά στο στόχαστρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας για το επεισόδιο εις βάρος της Ντ.Μπακογιάννη

Επίθεση αλητείας, χουλιγκανικού τύπου, που έχει εκθρέψει η ανοχή αριστερών κομμάτων, και ανήκει ξεκάθαρα στις παρακρατικές πρακτικές γνωστών αναρχοφασιστικών ομάδων, τις οποίες ουδέποτε αντιμετώπισαν κυβερνήσεις και πολιτικές ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων και υπηρεσιών, χαρακτηρίζει το επεισόδιο εις βάρος της Ντόρας Μπακογιάννη το γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Η επίθεση από 20 οργανωμένους κουκουλοφόρους με πέτρες, λοστάρια και γιαούρτια εναντίον της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη ανήκει ξεκάθαρα στις παρακρατικές πρακτικές των γνωστών αναρχοφασιστικών ομάδων.

Πρόκειται για επιθέσεις αλητείας, χουλιγκανικού τύπου τις οποίες έχει εκθρέψει η ανοχή των αριστερών κομμάτων και όχι μόνο.

Χρόνια τώρα, κυβερνήσεις, πολιτικές ηγεσίες του αρμόδιου υπουργείου, δικαστικές και αστυνομικές αρχές δεν έκαναν και δεν κάνουν τη δουλειά τους για τις επαναλαμβανόμενες παρακρατικές
επιθέσεις κουκουλοφόρων.

Η βία και η ανομία στη χώρα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η παράσταση είναι δωρεάν και κανείς δεν καλείται να πληρώσει εισιτήριο».

H επίθεση με πέτρες και γιαούρτια σε εστιατόριο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου δειπνούσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Προηγούμενο:https://amaliadanews.gr/?p=8104

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.