Η απάντηση του Πλούταρχου για τη φοροδιαφυγή

ploutarxos

Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα με την είδηση πως ο Γιάννης Πλούταρχος έπεσε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του ΣΔΟΕ, για τη μη έκδοση στοιχείων παροχής υπηρεσιών ύψους 2.793.955 ευρώ.

Το ΣΔΟΕ, έκανε φύλλο και φτερό τα οικονομικά του παρουσιαστή, για δεύτερη φορά μέσα σε 1,5 χρόνο, μιας και έγγραφο των Ράμπο του ΣΔΟΕ, αναφέρει πως ο τραγουδιστής  κατά την περίοδο 2002-2011 δεν έκοβε αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.

Χαρακτηριστικό είναι πως στις 25 Σεπτεμβρίου, έγγραφο του ΣΔΟΕ αναφέρει πως ο Γιάννης Πλούταρχος δεν είχε κόψει αποδείξεις για  14 από τις συναυλίες που είχε συμμετάσχει και από τις οποίες είχε βγάλει 808.000 ευρώ!

Μετά την απάντηση της συζύγου του, Μαρίας Κακοσαίου η οποία διέψευσε πως ο σύζυγος της είναι ο τραγουδιστής που έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ, έρχεται και η απάντηση του ίδιου του Γιάννη Πλούταρχου, μέσω ανακοίνωσης του δικηγόρου του, μιας και αυτό το διάστημα ο τραγουδιστής είναι εκτός Ελλάδος, για τα εγκαίνια ενός κτιρίου στην Αυστραλία, που θα φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Τι απαντά ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος απειλεί να πάρει τη νομική οδό:

«Από ορισμένους κύκλους επιχειρείται η στοχοποίησή μου και ο διασυρμός μου, κάνοντας λόγο για εμπλοκή μου σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και στη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων από μέρους μου. Σας δηλώνω ότι σέβομαι τη νομιμότητα και τους κανόνες δικαίου της συντεταγμένης Πολιτείας μας αλλά δεν ανέχομαι αβασίμως να διασύρομαι και να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος μου και μάλιστα σε θέματα του φορολογικού μου απορρήτου, το οποίο αποτελεί ευαίσθητο θέμα και για μένα όπως και για κάθε πολίτη στην ευνομούμενη Πολιτεία μας. Η οποιαδήποτε τυχόν συνέχεια της συκοφαντικής, άδικης και βάναυσης σπίλωσης της προσωπικότητας εμού και της οικογενείας μου, θα έχει έννομες συνέπειες για όσους την επιχειρήσουν».

Star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.