Ημερίδα Παρουσίασης Εργασιών στον Πύργο με θέμα “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο… στα σχολεία”

diadiktio internetΑύριο Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στον Πύργο, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Παρουσίαση εργασιών του θεματικού δικτύου “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο” – E-Twinning και Erasmus+: Διευρύνοντας τους ορίζοντες της μαθησιακής διαδικασίας».
Είκοσι τρεις εκπαιδευτικοί θα παρουσιάσουν τις δράσεις των μαθητών 10 σχολικών μονάδων οι οποίες συμμετέχουν στο διαπεριφερειακό θεματικό δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο». Το δίκτυο λειτουργεί για 2η σχολική χρονιά με τη συμμετοχή σχολείων από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπ/σης της Κεντρικής Μακεδονίας, της Κρήτης και της Δυτικής Ελλάδας. Έχει ως σκοπό την επιμόρφωση, τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την ανταλλαγή ιδεών ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες στο χώρο των ΤΠΕ. Επίσης, στοχεύει στην ενημέρωση-επιμόρφωση μαθητών και γονέων σχετικά με την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, τους τρόπους και τις πρακτικές πρόληψης και αποφυγής των κινδύνων κατά την πλοήγηση στο Διαδίκτυο.
Την  ημερίδα  συντονίζουν  οι  Σχολικοί  Σύμβουλοι  Δημοτικής  Εκπαίδευσης  1ης  & 2ης  Εκπ/κής
Περιφέρειας Π.Ε. Ηλείας, κ.Χολέβας Νικόλαος και κ.Αλεξόπουλος Δημήτριος. Ομιλίες θα γίνουν από τους προαναφερθέντες Σχολικούς Συμβούλους καθώς επίσης και από τον κ. Μπίρμπα Θεόδωρο, Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Αχαΐας – Ηλείας, τον κ. Παπαδάκη Σπύρο Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Αιτωλοακαρνανίας και τον κ. Γιωτόπουλο Γεώργιο, Πρεσβευτή του ευρωπαϊκού προγράμματος e-Twinning για τη Δυτ. Ελλάδα.
Η έναρξη των εργασιών  θα γίνει στις 08:30 και η λήξη στις 13:30.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.