Ηλειακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης….

ping pongΤην Κυριακή 23 Οκτωβρίου, διοργανώθηκε στην αίθουσα, του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας, ατομικό πρωτάθλημα, μεταξύ των αθλητών των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Ηλεία.
Η διοργάνωση έγινε με πρωτοβουλία των ιδίων των σωματείων, προκειμένου να υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, επειδή τα πρωταθλήματα της ΕΦΟΕΠΑ (Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έχουν ανασταλεί μέχρι το τέλος του έτους. Αιτία είναι η περικοπή του ποσού της ετήσιας επιχορήγησης προς όλες τις ομοσπονδίες κατά 50%, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τα λειτουργικά τους έξοδα (διοικητικό προσωπικό, διαιτητές, κλπ), ενώ ζητήθηκε από τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας που συγκαταλέγεται στις οκτώ καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες, να καλύψουν μέρος ή όλα τα έξοδα για να λάβουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πολωνία πριν 15 ημέρες.
Οι αγώνες έγιναν με συμμετοχή περισσότερων των 20 αθλητών, σε τρείς κατηγορίες: Παίδων, Ανδρών και Νεανίδων.
Στους Παίδες την 1η θέση κατέλαβε ο Παντελής Μυρτέλη (Α.Γ.Σ. Στρουσίου) κερδίζοντας στον τελικό μετά από αμφίρροπο αγώνα με 3-2 σετ τον Θοδωρή Στριγά (Α.Γ.Σ. Στρουσίου), ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο Νίκος Ουλής (Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας) με νίκη 2-1 επί του Παναγιώτη Στριγά ( Α.Γ.Σ. Στρουσίου).
Στους Άνδρες είχαμε έναν τελικό με πολύ καλό θέαμα, όπου ο Νίκος Μισύρης (Αιγαίο Πύργου) κατέβαλε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 3-0 σέτ, τον Γιάννη Παρασκευόπουλο (Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας). Την 3η θέση κατέλαβε ο Δημητρούλης (Αιγαίο Πύργου) με νίκη 2 – 0 σετ επί του Γιάννη Δημητρακόπουλου (Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας).
Στις νεάνιδες έγινε ένας όμιλος με τις πέντε αθλήτριες που δήλωσαν συμμετοχή και η τελική κατάταξη ήταν:
1η. Γιαννακοπούλου Ντιαλένα (Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας)
2η. Κομπορόζου Μαρία (Αιγαίο Πύργου)
3η. Χριστοπούλου Χριστίνα (Α.Γ.Σ. Στρουσίου)
4η. Πλαστουργού Αγγελική (Αιγαίο Πύργου)
5η. Ζοτάϊ Έφη (Αιγαίο Πύργου).
Τον επόμενο μήνα, θα διοργανωθεί και το ομαδικό πρωτάθλημα, με ευθύνη των σωματείων στην περίπτωση που δεν έχει λήξει η αναστολή όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.