Σχεδιάζεται τουριστικό τρένο στην Ηλεία

Πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη μεταξύ της ΓΑΙΑΟΣΕ, του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και τέθηκαν επί τάπητος το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών δημιουργίας τουριστικού τρένου στον Νομό Ηλείας, Κατάκολο- Πύργος-Αρχαία Ολυμπία.

Συγκεκριμένα, στην σύσκεψη συμμετείχε ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ, κ. Αθανάσιος Σχίζας, με τον διευθυντή Ανάπτυξης του οργανισμού, κ. Σπύρο Μαντζαρίνη και την τοπογράφο μηχανικό και στέλεχος της ΓΑΙΑΟΣΕ κα. Μαρία Μαραβέγια.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης σχεδιάστηκαν και τέθηκαν επί τάπητος, όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να γίνου, καθώς και το χρονοδιάγραμμα, για την δημιουργία τουριστικού τρένου Κατάκολο-Πύργος-Αρχαία Ολυμπία.

Ο κ. Σχίζας, τόνισε πως η σύσκεψη εντάσσεται στην έναρξη της συζήτησης, πριν από ένα χρόνο, για τον σιδηρόδρομο με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του Νομού Ηλείας, ενώ από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γεωργιόπουλος, σημείωσε ότι επικρατεί αισιοδοξία και όλα θα είναι έτοιμα από τον Φθινόπωρο για να υλοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των απαιτούμενων διαδικασιών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.