Ηλεία: Συνάντηση περιφερειακής ομάδας έργου INCOMPASS

incopass Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10 π.μ. – 1.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας η 3η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Έργου InCompass.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως φορέας άσκησης αναπτυξιακής και κοινωνικής πολιτικής, συμμετέχει σαν εταίρος στο ευρωπαϊκό αναπτυξιακό πρόγραμμα «InCompass: Βελτίωση Περιφερειακών Πολιτικών, για την οικονομική βιωσιμότητα δημιουργικών επιχειρηματικών θερμοκοιτίδων».
Το έργο, εντάσσεται στο πρόγραμμα INTERREG IVC και στοχεύει στη ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω του εντοπισμού, διάδοσης και εφαρμογής καλών πρακτικών. Στόχος, του προγράμματος είναι η διερεύνηση των συνθηκών εκείνων για τη βέλτιστη οικονομική βιωσιμότητα και αυτοτέλεια των επιχειρηματικών θερμοκοιτίδων με όρους οικονομικούς, κοινωνικούς και υποστηρικτικών θεσμών.

Όσοι από τους φορείς επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται για τη συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας συμμετοχής έως την Πέμπτη 19-9-2013 και την αποστολή της στο fax 2613613605 ή στο mail: dap2pde.gov.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.