Βράβευση 19 μαθητών που αρίστευσαν από την EUROBANK- Ανάμεσα τους και Ηλείοι μαθητές

eurobank2_e6a768a0ccfc2aaa68c76cfce1450ef1 Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητριών και μαθητών των νομών Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Κορινθίας στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», που διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά η Eurobank.

Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που ξεκίνησε το 2003, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Περιβάλλοντος. Το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» πραγματοποιείται φέτος για 11η χρονιά και μέσα από αυτό έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 13.000 αριστούχοι, από όλη την Ελλάδα.

Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.

Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Τα βραβεία της Eurobank για το  νομό Ηλείας  έλαβαν οι εξής:

Αναστασία Αλεξανδροπούλου Γενικό Λύκειο Ζαχάρως

Παρασκευή Βαρελά Γενικό Λύκειο Πελοπίου

Μαρίνα Βύνια Γενικό Λύκειο  Βαρθολομιού

Αγγελική Δημήτρουλα Γενικό Λύκειο Καράτουλα

Μαρία Ευφραιμοπούλου 1ο Γενικό Λύκειο Πύργου

Χριστίνα Ζεύλα 1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας

Δημήτριος Καραλής Γενικό Λύκειο Κρεστένων

Κλεοπάτρα Κατσώλη Γενικό Λύκειο Νέας Φιγαλείας

Ιωάννης Κετσεκιουλάφης Γενικό Λύκειο Ανδραβίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.