Επιτέλους οΜητσοτάκης απαντά στο ερώτημα όλης της Ελλάδας: Ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας του;

konstantinos_mitsotakis_600_375_-1520156785Τι τρώει; Πιστεύει στα συμπληρώματα για την αντιγήρανση; Ποιά η σχέση του με τον ύπνο και τα μυστικά για τη μακροζωία του; Ολα αυτά αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης  αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων μια σκηνή θρίλερ λίγο πριν την επίθεση στον Κόλπο, με την Μαρίκα να τον προειδοποιεί πως κάτι θα συμβεί σε αυτή την Πανσέλην ο.

Είναι ένα
ερώτημα που απασχολεί σχεδόν όλους τους Ελληνες (συχνά και με ειρωνικά ή κακόβουλα σχόλια. Πώς καταφέρει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που αυτό τον μήνα γίνεται 95 ετών να συντηρείται σε τόσο εξαιρετική κατάσταση. Απαντήσεις δίνει το Σάββατο στην εκπομπή του Μega «Ολα για την Υγεία μου» με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Μεταξύ άλλων, μάθαμε τα εξής, πριν από την προβολή της εκπομπής: Θεωρεί σημαντικότερο γεύμα της μέρας το μεσημεριανό, τρώει πάντα με μέτρο, ενώ τα περισσότερα συστατικά του διαιτολογίου του και βεβαίως το λάδι, προέρχονται αποκλειστικά από το κτήμα του στην Κρήτη. Θεωρεί σημαντικό να ξεκουράζεται αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, να κατεβάζει τους διακόπτες.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω περιστατικό  που περιέγραψε στην εκπομπή του Μανώλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί στις 5.10 το απόγευμα του Σαββάτου: 1991. Πρωθυπουργός.

Το βράδυ της επίθεσης στον Κόλπο. Η Μαρίκα του είχε πει νωρίτερα ότι έχει Πανσέληνο και πως είχε προαίσθημα ότι απόψε θα χτυπήσουν οι Αμερικάνοι. Οπως και έγινε. Μέχρι τα μεσάνυχτα περίμεναν. Ο ίδιος αφού έκανε κάποια τηλεφωνήματα και μίλησε με τους ανθρώπους του, έμαθε ότι ο Μπους θα έβγαζε διάγγελμα στις 4 το πρωϊ. Είπε, λοιπόν, πως θα ήθελε να κρατήσει δυνάμεις για την επόμενη μέρα και να κοιμηθεί για λίγες ώρες. “Ετσι έκανε.

Ούτως ή άλλως ένα από τα μυστικά της μακροζωϊας του πιστεύει ότι είναι η επιλογή του να κάνει μικρά διαλείμματα μέσα στη μέρα, μια ανάπαυλα, να κλείνει τους διακόπτες.

Φυσικά αποκαλύπτει πολλά περισσότερα για τη σύντροφο της ζωή του Μαρίκα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.