Επανασυγκρότηση επιτροπής καθορισμού λατομικών περιοχών….

Επανασυγκροτήθηκε η Επιτροπή καθορισμού λατομικών περιοχών στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποτελούμενη από τους κάτωθι:
1. Μιχαλακόπουλο Διονύσιο, Μηχανικό, εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, αναπληρούμενο από τον Μπάρτζο Ηλία, Μηχανικό, του ίδιου Υπουργείου.
2. Θωμόπουλο Διονύσιο, Δασολόγο, εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Δασών Ηλείας, αναπληρούμενο από τον Μπάρδη Βασίλειο, Δασολόγο της ίδιας υπηρεσίας.
3. Μπούλιαρη Νικόλαο, Τοπογράφο Μηχανικό Π.Ε, υπάλληλο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, αναπληρούμενο από την Παναγιωτοπούλου Αθανασία, Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε. της ίδιας υπηρεσίας.
4. Πάσχο Παναγιώτη, Γεωλόγο, εκπρόσωπο του Ι.Γ.Μ.Ε., αναπληρούμενο από τον Παπανίκο Διονύσιο, Γεωλόγο της ίδιας υπηρεσίας.
5. Παναγόπουλο Βασίλειο, Αντιδήμαρχο Πύργου εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας, αναπληρούμενο από τον Μπούρα Αβραάμ Δημοτικό Σύμβολο Ήλιδας.
6. Χατζή – Σπηλιοπούλου Γεωργία, Αρχαιολόγο, εκπρόσωπο της Ζ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, αναπληρούμενη από τον Ματζάνα Χρήστο, Αρχαιολόγο της ίδιας υπηρεσίας.
7. Μανώλη Δήμητρα,Πολιτικό Μηχανικό, υπάλληλο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, αναπληρούμενο από την Θεοδωροπούλου Δέσποινα ,Μηχανικό Περιβάλλοντος της ίδιας υπηρεσίας.
8. Εκπρόσωπο του αντίστοιχου Δήμου (Τεχνικές Υπηρεσίες) στην χωρική περιφέρεια του οποίου υπάγεται η λατομική περιοχή:
α. Τσίκα Άγγελο Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε., υπάλληλο του Δήμου Πύργου, αναπληρούμενο από τον Δημητρακόπουλο Χαράλαμπο Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε. του ιδίου Δήμου.
β. Σαρακίνη Αντωνία Τοπογράφο Μηχανικό, υπάλληλο του Δήμου Ήλιδας, αναπληρούμενη από τον Στασινόπουλο Παναγιώτη Πολιτικό Μηχανικό του ιδίου Δήμου.
γ. Σοφιανού Γεωργία Πολιτικό Μηχανικό Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.
δ. Μπέλτσο Αθανάσιο Τοπογράφο Μηχανικό, υπάλληλο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, αναπληρούμενο από την Χριστάκη Αιμιλία, Πολιτικό Μηχανικό του
ιδίου Δήμου.
ε. Καστανά Μαρία Μηχανικό Δομικών Έργων Τ.Ε, υπάλληλο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης αναπληρούμενη από την Καλάκου Στεφανία ,Μηχανολόγο
Μηχανικό Τ.Ε. του ιδίου Δήμου.
στ. Γεωργιάδη Μιχάλη Πολιτικό Μηχανικό, υπάλληλο του Δήμου Πηνειού, αναπληρούμενο από την Φουντά Πολυξένη, του ιδίου Δήμου.
ζ. Αρτουμά Μιλτιάδη Μηχανικό υπάλληλο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ζαχάρως.
Έργο της Επιτροπής είναι η γνωμοδότηση για τον καθορισμό λατομικών περιοχών στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.