Εξοργισμένοι οι ζωόφιλοι με τους γιους του Donald Trump….(fotos)

Αν δεν πάνε καλά οι δουλειές της οικογένειας Trump στο μέλλον, τα αδέρφια Donald Jr.και Eric, μπορεί να έχουν ένα λαμπρό μέλλον ως κυνηγοί.Ο Eric και ο Donald Trump Jr. πήγαν για κυνήγι άγριων ζώων στην Ζιμπάμπουε, για να διασκεδάσουν την πλήξη που τους προκαλεί η τρυφηλή ζωή στα διαμερίσματα του πολυεκατομμυριούχου μπαμπά τους.

Αν και το ταξίδι είχε γίνει πριν ένα χρόνο, οι φωτογραφίες που προκαλούν τον αποτροπιασμό των ζωόφιλων (και όχι μόνο), έκαναν το γύρο του κόσμου πρόσφατα, μετά τη δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα “Hunting Legends”.

Στις φωτογραφίες οι αδερφοί Trump ποζάρουν χαμογελώντας μπροστά στα νεκρά τρόπαιά τους: βουβάλια, μια λεοπάρδαλη, ένας κροκόδειλος και ένας ελέφαντας, του οποίου ο Donald Jr. έκοψε την ουρά για να φωτογραφηθεί κρατώντας την περήφανα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που ακολουθεί.

“Στους γιους μου αρέσει το κυνήγι. Είναι κυνηγοί και μάλιστα καλοί. Δεν πιστεύω στο κυνήγι και με εκπλήσσει που τους αρέσει. Ξέρω πάντως ότι όλα όσα έκαναν είναι 100% νόμιμα”, είπε ο Donald Trump, δικαιολογώντας τους γιους του.

Η οργάνωση PETA, για τα δικαιώματα των ζώων (People for the Ethical Treatment of Animals), όμως έχει άλλη άποψη: “Όπως όλα τα ζώα, οι ελέφαντες, οι βούβαλοι και οι κροκόδειλοι αξίζουν καλύτερη μοίρα από το να σκοτώνονται για να διασκεδάσουν δυο νεαροί πολυεκατομμυριούχοι και να φωτογραφηθούν μαζί τους”, είπε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

 

 

Το θέμα έφτασε και στο Twitter. Οι απαντήσεις των Trump στις φραστικές επιθέσεις που δέχτηκαν είναι εξοργιστικές.

“Και στους δυο μας αρέσουν τα σπορ στο ύπαιθρο και μεγαλώσαμε κυνηγώντας και ψαρεύοντας με τον παππού μας, ο οποίος μας έμαθε ότι τίποτε δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο. Σεβόμαστε τη φύση και πάντα κυνηγάμε σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους και κανόνες. Επιπλέον, δώσαμε το κρέας στους κατοίκους των τοπικών χωριών που μας ευχαριστούσαν”, είπε ο Don.

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί @DonaldJTrumpJr έπρεπε να κόψει την ουρά του ελέφαντα που μόλις σκότωσε και να φωτογραφηθεί με αυτή”, έγραψε ο χρήστης @Tatt2Crazy.

 

 

Ο Don απάντησε: “Είναι μια παράδοση των κατοίκων της περιοχής από την εποχή που κυνηγούσαν τους ελέφαντες για το ελεφαντόδοντό τους, πριν από 100-150 χρόνια. Ήταν στην ουσία μια απόδειξη του κυνηγιού”.

“Έδωσες και την ουρά για φαγητό; Δεν σκότωσες τον ελέφαντα για φαγητό, τον σκότωσες επειδή μπορούσες”, έγραψε ο @1979PinkTransAm.

“Αν χρησιμοποιηθεί όλο το κρέας ποια είναι η διαφορά; Δεν είναι είδη που κινδυνεύουν με εξαφάνιση”, απάντησε ο Don.

Η έκταση που πήρε το θέμα έκανε την PETA να εκδώσει και νέα ανακοίνωση-απάντηση στους Τrump: “Αν οι νεαροί Trump ψάχνουν να βρουν συγκινήσεις, ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσουν skydiving, bungee jumping ή να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις του πατέρα τους ……

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.