ΕΛ.ΑΣ.: Απαγορεύει τη διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή

trofima Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής απαγορεύτηκε διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» που είχε προαναγγείλει εδώ και μέρες, για το Σάββατο η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στο Περιβολάκι της Νίκαιας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση-εκδήλωση, που σχετίζεται με την διανομή τροφίμων και άλλων ειδών από πολιτικά κόμματα, σε όλους τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους στην περιοχή του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη».

Πάντως, έχει σημασία να αναφερθεί ότι το απόγευμα της Παρασκευής «εξαφανίστηκε» από το ημερολόγιο εκδηλώσεων της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής η εκδήλωση «διανομής τροφίμων μόνο σε Έλληνες», κάτι που εκτιμάται ότι οδηγεί προς αναβολή.

Την ίδια ώρα, σε νέα αντιφασιστική συγκέντρωση καλούν φορείς και αντιναζιστικές κινήσεις το Σάββατο 10.00 στη Νίκαια, στην πλατεία Παιδικής Στέγης, κοντά στο Περιβολάκι της Νίκαιας, ως απάντηση σε προγραμματισμένη «διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες» της Χρυσής Αυγής, λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα μερικά χιλιόμετρα μακριά στο Κερατσίνι. Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση κι άλλες εκδηλώσεις για τη συνέχεια συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη φορέων στο Δημαρχείο της Νίκαιας το απόγευμα της Παρασκευής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.