ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ELME ILIASΚαταδικάζουμε την κατ’ εντολή της κυβέρνησης  βίαιη επέμβαση της αστυνομίας στους σχολικούς φύλακες που ειρηνικά διαδήλωναν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η κυβέρνηση επιλέγει να απαντήσει με βία για να καταστείλει τους αγώνες των εργαζομένων.

Οι καθηγητές  στα σχολεία ευθύνης της  ΕΛΜΕ Ηλείας  είχαν σχεδόν   καθολική συμμετοχή στην απεργία δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι εκπαιδευτικοί υπερασπίζονται το δημόσιο σχολείο που η κυβέρνηση διαλύει και υπερασπίζονται το μέλλον των μαθητών τους.

Από το πρωί μέλη των απεργιακών επιτροπών της ΕΛΜΕ περιφρούρησαν την απεργία σε σχολικά συγκροτήματα της πόλης .

Στις 10:30π.μ πραγματοποιήθηκε μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στο 2ο Λύκειο Πύργου και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στην πόλη  με κατάληξη στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης.

Για αύριο Τρίτη 17/9

·           Μέλη των απεργιακών επιτροπών θα περιφρουρήσουν την απεργία σε σχολικά συγκροτήματα της πόλης.

·           Σε κάθε πόλη  οργανώνονται δράσεις ενημέρωσης  της τοπικής κοινωνίας.

·           Απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30π.μ στο 2ο Λύκειο Πύργου.

Την Τετάρτη 18/9

Συμμετέχουμε δυναμικά στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση των Πρωτοβάθμιων Σωματείων στη Νομαρχία με προσυγκέντρωση των εκπαιδευτικών στις 10:30 στο 2ο Λύκειο Πύργου.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ηλείας  θα πραγματοποιηθεί  την   Πέμπτη 19/9 στις 11:00 στη Νομαρχία.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους μέσα από τις συλλογικές τους εκφράσεις να συμπαραταχθούν με τον αγώνα των εκπαιδευτικών για τη στήριξη όλων των δημόσιων αγαθών (παιδεία , υγεία , κοινωνική ασφάλιση κλπ)

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.