ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Άρχισαν οι συλλήψεις βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής (ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)-video

mixalo-kasi NEOTEΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 

H αντιτρομοκρατική αναζητά κι άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής, μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συλλήψεις, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί είναι 34.

Οι συλλήψεις ξεκίνησαν από τα ξημερώματα με πρώτο τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και ακολούθησε η σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη. Επίκειται η σύλληψη τριών ακόμη υψηλόβαθμων στελεχών ενώ εντάλματα συλλήψεων έχουν εκδοθεί για περισσότερα από 30 μέλη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Newsit τα άλλα εντάλματα αφορούν Παναγιώταρο, Λαγό και Μίχο.

Στα “χέρια” της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται και ο Γιώργος Πατέλης, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν ακόμη 5 συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής και, μέχρι αυτή τη στιγμή, οι συλλήψεις έχουν φθάσει τις 10.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μέρος του πορίσματός του βάσει του οποίου φαίνεται πως στοιχειοθετείται κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Με βάση αυτό εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπου αναμένεται να τους ληφθούν καταθέσεις. Στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα να τους μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και στη κατόπιν να μεταφερθούν στον Άρειο Πάγο.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qsWlrvFXktM

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 9 π.μ: Από τις 5 τα ξημερώματα ξεκίνησαν οι συλλήψεις βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήδη στην Ασφάλεια βρίσκονται ο αρχηγός του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος και πιθανότατα ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς και άλλα μέλη του κόμματος, ενώ αναζητείται ο Λαγός.

Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη, καθώς εντάλματα συλλήψεων εκκρεμούν για 4 ή 5 βουλευτές και 34 ακόμα μέλη της παράταξης.

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.