Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Ανδραβίδας

kapi

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΚΑΠΗ Ανδραβίδας, η οποία ταυτόχρονα ήταν και η πρώτη γνωριμία με το νέο Δ.Σ. του ΚΑΠΗ.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο δάσκαλος Διονύσιος Σταθόπουλος που αναφέρθηκε στον ρόλο των ηλικιωμένων στην σημερινή κοινωνία της κρίσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «οι ηλικιωμένοι είναι περισσότεροι από ποτέ ενεργοί και απαραίτητοι στις παρούσες συνθήκες της οικονομικής κρίσης αφού αποτελούν πολύτιμους συμπαραστάτες για τα παιδιά και τα εγγόνια τους», ενώ στο τέλος τους ευχήθηκε να είναι υγιείς, δραστήριοι και ενεργητικοί γιατί αποτελούν πολύτιμους μοχλούς για την κοινωνία.

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο Αιδεσιμώτατος Π. Καπατσούλιας, ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανδραβίδας Ζωή Καραβανά, η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Χριστίνα Αγραπίδη, το μέλος Γεωργία Κορομηλά, η κοινωνική λειτουργίας Πετρούλα Μπαλαούρα και ο Κώστας Αντίοχος.

Ακόμα, παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λάμπης Δημόπουλος, η πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού Άννα Κοντόγιωργα, η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας και Αλληλεγγύης Αναστασία Οικονομοπούλου και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του Κέντρου στην «επίσημη» πρώτη συνάντηση με την νέα δημοτική αρχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.