Ειδήσεις από την αγορά του δήμου Ήλιδας……

Χορηγήθηκε προσωρινή άδειας επεξεργασίας και διάθεσης των αποβλήτων του ελαιοτριβείου της Νικολοπούλου Γιαννούλας, που βρίσκεται στην περιοχή Λάττα Πηνείας του Δήμου Ήλιδας.

Νέο ζαχαροπλαστείο με την επωνυμία «Γλυκιές δημιουργίες», ιδιοκτησίας Βασίλη Γιαννακούλια, άνοιξε και λειτουργεί στην Αμαλιάδα επί της οδού Ιφίτου 10.

Χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας γενικού συνεργείου επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων ιδιοκτησίας Γεωργίου Ξένου στον Καρδαμά.

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του ηλεκτρολογείου αυτοκινήτων ιδιοκτησίας Παναγιώτη Ματσούκα επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 51 στην Αμαλιάδα.

Εγκρίθηκε η τροποποίηση της απόφασής μας με την οποία είχες χορηγηθεί άδεια λειτουργίας αορίστου χρόνου στο οινοποιείο-εμφιαλωτήριο που λειτουργεί στο Χάβαρι Αμαλιάδας, να ισχύει στο εξής, στο όνομα «Ιωάννης Παρασκευόπουλος – Παναγιώτης Γκρίλλας Ο.Ε.».

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικού όροι του υπό ίδρυση πρατηρίου υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας Αθανασίου Αγάλου στη Δάφνη Αμαλιάδας.

Χορηγήθηκε προσωρινή άδειας επεξεργασίας και διάθεσης των αποβλήτων του ελαιοτριβείου της εταιρείας «Βασίλειος και Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος Ο.Ε.» που βρίσκεται στο Βελανίδι Αμαλιάδας του Δήμου Ήλιδας.

Χορηγήθηκε προσωρινή άδειας επεξεργασίας και διάθεσης των αποβλήτων του ελαιοτριβείου της εταιρείας «Κολοβός Βασίλειος – Δημητρόπουλος Αριστείδης Ο.Ε.», που βρίσκεται στη Βουλιαγμένη Πηνείας του Δήμου Ήλιδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.