ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ INDYMEDIA

Indymedia

ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

 

“Ο παρακρατικός δημοσιογράφος Β.Χήτος (έμμισθος της ΕΥΠ) υποψήφιος των Ανεξάρτητων Έλλήνων

από αντι-χαφιές 10:16, Τετάρτη 25 Απριλίου 2012″

To site indymedia, γνωστών φρονημάτων, πεποιθήσεων και ιδεολογίας της σφαλιάρας, εδώ και λίγη ώρα έχει ανεβάσει ένα κατάπτυστο δημοσίευμα για τον δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο με τον τίτλο που διαβάζετε.

Εαν υπήρχε ελληνική δικαιοσύνη, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και νομοθεσία αλλά και κράτος(το οποίο είναι μπουρδέλο, κυριολεκτικά και αυτό και τα πολιτικά κόμματα)θα έπρεπε η υπερτιμημένη κυρία Ράικου να είχε διάτάξει αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση για έκθεση υποψήφιου βουλευτή, δημοσιογράφου αλλά και φυσικού προσώπου σε κίνδυνο ζωής.

Επίσης θα είχε διατάξει πάραυτα να προσέλθουν να καταθέσουν στην εισαγγελία ο κ.Μιχελάκης, ο κ.άγνωστος συντάκτης του ρεπορτάζ αλλά και η διεύθυνση της εφημερίδας για να αποδείξουν όλα όσα γράφουν.

Διαβάστε την δήλωση του κ.Μιχελάκη για να καταλάβετε πως εκεί στην Ν.Δ λογίζεται το ρεπορταζ και η δεοντολογία

 

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στο δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου”, για χρηματισμό δημοσιογράφου υποψηφίου βουλευτή από την ΕΥΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” ότι ένας δημοσιογράφος, υποψήφιος βουλευτής των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, έπαιρνε χρήματα από την ΕΥΠ, είναι μία πολύ σοβαρή καταγγελία.

Οι δηλώσεις των εμπλεκομένων δεν αρκούν και η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος».

Πηγή: makeleio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.