ΕΒΕ Ηλείας: “Κέρδισε” όλους τους επισκέπτες στην εμπορική έκθεση της Κύπρου!

Θαυμασμός  για την Ηλειακή  παραγωγή από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 Κ. Νικολούτσος: «Η παρουσία μας ήταν μια μικρή ανταπόδοση ευχαριστίας  για  όσα κάνατε  εσείς στον τόπο μας  την περίοδο των πυρκαγιών…»

Η μεγάλη εμπορική έκθεση  της Κύπρου αποδείχθηκε και μια καλή ευκαιρία για την προβολή και ανάδειξη των Ηλειακών μας προϊόντων, σε ένα κοινό που προερχόταν από πολλές διεθνείς αγορές και έμεινε με τις καλύτερες των εντυπώσεων για την παραγωγή και τα παραδοσιακά είδη του Νομού μας…

Ετσι, το Επιμελητήριο Ηλείας δίνοντας εξωστρεφή και σίγουρα αποδοτικό ρόλο στα προϊόντα μας, κατάφερε να προσελκύσει  πλήθος επισκεπτών οι οποίοι μάλιστα έδειξαν  εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς ρωτούσαν διαρκώς και ενημερώνοντας  πάνω σε διάφορα στοιχεία της Ηλειακής παραγωγής.

Σημειώνεται ότι, το ΕΒΕ Ηλείας ήταν από τα ελάχιστα που συμμετέχουν από πλευράς ελληνικής παρουσίας, αλλά σε συνεργασία με τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ) κατάφερε  να δημιουργήσει  έναν εντυπωσιακό  εκθεσιακό χώρο με τη συμμετοχή μεγάλων  επιχειρήσεων και  ειδικότερα  των : ΕΑΣ Ηλείας – Ολυμπίας , «Οινοποιείο Μαρκογιάννη» ,  «Υιοί Ι. Χριστοπούλου Ο.Ε. – Κτήματος Μπριντζίκη – Κτήματος Σταυρόπουλου –  Ηλειακή Ελαιουργία – Αλέξανδρου Σταγκουράκη – ΗΛΙΣ Παρασκευοπούλου – ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ Κτήματος Λιαρομάτη και ΗΛΒΙΓΑΛ Καλομοίρης».

Εντυπωσιασμένος από τα προϊόντα μας έμεινε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας όπως και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος οι οποίοι μάλιστα συζητώντας  με τον πρόεδρο  Κώστα Νικολούτσο και τα άλλα μέλη της διοίκησης του ΕΒΕ ανέτρεψαν τη μνήμη τους στις καταστρεπτικές πυρκαγιές του 2007.

Η συνδρομή σας στην αποκατάσταση με σημαντικά έργα ανάπτυξης της πυρόπληκτης  περιοχής ήταν καθοριστική και πολύτιμη τους είπε  ο κ. Νικολούτσος, προσθέτοντας ότι,  ήταν τουλάχιστον  μια μικρή ηθική  υποχρέωση – απέναντι στο λαό της Κύπρου να συμμετάσχει η Ηλεία στο μεγάλο Εμπορικό γεγονός της χώρας σας, με μικρή ανταπόδοση  του καλού που έχετε κάνει εσείς  στον τόπο μας…

Να σημειωθεί τέλος ότι αυτοπρόσωπη παρουσία  στην ευθεία  είχαν οι επιχειρηματίες Αποστόλης Καλομοίρης, Βασίλης Καλομοίρης, Δημήτρης Πολιτόπουλος, Βασίλης Τσαούσης, Χρήστος Σκούφης και Αλέξανδρος Σταγκουράκης.

ilialive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.