Είναι 40 χρονών, παντρεμένη και μανούλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει……(foto)

Είναι 40 χρονών, παντρεμένη και μανούλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει ‘Η γυναίκα που κάνει τους άντρες να κοιτούν’, όπως έγραφε χαρακτηριστικά ο τίτλος ενός από τα αξέχαστα σέξι εξώφυλλα της που μας χάρισε στο κλείσιμο των 90s. Η δική μας Monica Belucci χρησιμοποίησε τον τίτλο για να μπει με το δεξί στο χώρο του modeling, την εποχή που αυτό ήταν στα ντουζένια του.

Όπως ακριβώς χρησιμοποίησε τις σέξι φωτογραφήσεις για να καρφωθεί για τα καλά στον εγκέφαλο οποιαδήποτε αναγνώστη είχε την ευτυχία να την δει ξαπλωμένη στις σελίδες κάποιου περιοδικού.

Η ίδια σχολιάζει την επιτυχία της ως εξής ‘Δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και τα χρόνια που έμεινα στον χώρο, έμεινα γιατί ήμουν πολύ καλή στη δουλειά μου. Δηλαδή, για παράδειγμα, ήμουν συνεπής, ήμουν στην ώρα μου, κάτι που δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα’.

Το πέρασμα στην τηλεόραση (ποιος δεν την θυμάται ως την σέξι ψυχαναλύτρια που ταλαιπωρεί τον Παρτσαλάκη στο ‘Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή’) και στον κινηματογράφο (ποιος δεν ζηλεύει τον Πασχάλη Τσαρούχα, συμπρωταγωνιστή της στον ‘Χαμένο Παράδεισο’) ήταν απλά το επόμενο αυτονόητο βήμα για κάποια που όλοι θέλουν να δουν.

Όσον αφορά το μεγαλείο των ανατομικών της προσόντων, αυτό είναι τέτοιο που οποιαδήποτε λεκτική επεξήγηση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το φτηνύνει.

Αυτό που ήθελε λίγο πιο εκπαιδευμένο μάτι για να παρατηρήσεις εκείνη την εποχή ήταν η ποιότητα του χαρακτήρα της, η φυσική της ευγένεια και ο ιδιαίτερος –κοφτός και αποτελεσματικός- τρόπος που είχε να γειώνει οποιοδήποτε τολμούσε να επιχειρήσει το ένα βήμα παραπάνω.

Όταν π.χ. ρωτήθηκε τι θα απαντήσει στα παιδιά της, όταν μεγαλώσουν, για τις αρκετές γυμνές φωτογραφήσεις που έχει κάνει, απάντησε αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. ‘Ότι αυτή ήταν η δουλειά μου και έχω φωτογραφηθεί ως sex symbol. Αυτή θα είναι η απάντηση’.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.