Είμαστε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία….

Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για λεονταρισμούς από τους πολιτικούς αρχηγούς ενώ επιτίθεται στον πρωθυπουργό αναφέροντας ότι «για άλλη μια φορά ένας έλληνας πρωθυπουργός πήγε σε μια σύνοδο κορυφής για να μεταφέρει τους κυρίαρχους εκβιασμούς των εταίρων στον ελληνικό λαό.

«Παρά τους λεονταρισμούς των τελευταίων ημερών από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς και από τον πρωθυπουργό, που επέλεξαν προ διμήνου για να αποφύγουν την κοινωνική κατακραυγή, για άλλη μια φορά ένας έλληνας πρωθυπουργός πήγε σε μια σύνοδο κορυφής, όχι για να μεταφέρει την αγωνία της ελληνικής κοινωνίας και τις διεκδικήσεις του ελληνικού λαού, αλλά για να ακούσει και να μεταφέρει τους κυρίαρχους εκβιασμούς των εταίρων στον ελληνικό λαό.

Οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Εάν επιτευχθεί η συμφωνία του PSI και η νέα δανειακή σύμβαση, τότε θα οδηγηθούμε σε μια πρωτοφανή ληστεία των αποθεματικών των ασφαλιστικών Ταμείων και φυσικά σε ένα πλιάτσικο για τους ομολογιούχους και για την ΕΚΤ.

Όλα όσα μας παρουσιάζουν ως μονόδρομο στις επιλογές όχι μόνο δεν οδηγούν σε λύση, αλλά βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση. Είμαστε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία. Η μόνη δυνατότητα να την αποφύγουμε είναι ο ελληνικός λαός να διεκδικήσει να μπει δυναμικά στο προσκήνιο, να ακουστεί η φωνή του και ο λόγος του και να διεκδικήσει ένα διαφορετικό μέλλον από αυτό το ζοφερό που μας προδιαγράφουν οι διαδοχικές αποφάσεις των συνόδων κορυφής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.