Δύο Βούλγαροι με παράνομη δράση…..

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ανδραβίδας  μπήκαν στο σπίτι δύο Βούλγαρων στο πλαίσιο έρευνας καθώς υπήρχαν πληροφορίες  γιά παράνομη δράση στην περιοχή. Βρήκαν δεκάδες αντικείμενα τα οποία παρέδωσαν οι δράστες αφού δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους.

Οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 43 και 36 ετών είχαν μαζί με τα κλοπιμαία  και δεκάδες εργαλεία όπως πένσες, κόφτες και τσιμπίδες, χρήσιμα για τη υποστήριξη του έργου τους…

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πλυντήριο, δύο κουζίνες, ένα φούρνο μικροκυμάτων, ραδιόφωνα, πολλά μέτρα καλώδια διαφόρων τύπων, μεγάλο αριθμό από μικρά και μεγάλα εργαλεία, εργαλεία, μπαταρίες, χορτοκοπτικό, μπαλαντέζες, αλυσοπρίονο, ηχεία, μπαλτά, τροχούς, φακούς, ράδιο CD, ηλεκτροσυγκόλληση, μοτέρ, καλάμια ψαρέματος, στιλέτο, πυροβόλο όπλο, περιφερειακά ηλεκτρονικού υπολογιστή, στιλέτο, αεροβόλο και πολλά άλλα, τα οποία είχαν κλαπεί τουλάχιστον από μια αποθήκη, ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο.

Τα περισσότερα εξ αυτών αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και αποδόθηκαν σε αυτούς, όμως υπάρχουν αρκετά άλλα που δεν έχουν βρεθεί οι ιδιοκτήτες τους. Οι Αρχές στην περιοχή συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ οι δύο δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα …που θα αποφασίσει αν θα τους ταΐζουμε θα τους κοιμίζουμε και θα τους πλένουμε για κάνα χρόνο στη φυλακή η θα τους αφήσει ελεύθερους μέχρι να γίνει το δικαστήριο για να τελειώσουν το έργο τους αφού θα πρέπει να μαζέψουν χρήματα για το δικηγόρο και το ποσό σίγουρα είναι μεγάλο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.